Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Можете да и се смеете на жената колку што сакате. Ама пак нема да се смени фактот дека таа успеа да изгради кариера побрзо од кој и да било пеач на земјава.
Само се надевам дека ќе научите да гледате повеќе од површинскиот изглед ќе живеете многу полесно.

Ne se smeeme na jenata.Sekoja chest schto imala smelost i se javila.. Ubavo pee,ama visualno e malku grda..

Можете да и се смеете на жената колку што сакате. Ама пак нема да се смени фактот дека таа успеа да изгради кариера побрзо од кој и да било пеач на земјава.
Само се надевам дека ќе научите да гледате повеќе од површинскиот изглед ќе живеете многу полесно.

Во никој случај не му го дискредитирам успехот, ама нејзиниот успех не го менува фактот дека е неверојатно одвратна. Погрда теоретски е тешко да биди, максимум има постигнато, можи само поинаку да биди грда.

Он топик - Гледајте го вечерва идолот, поидиотски мајтапи во животот нема да слушните. Значи тие „комиците“ шо ги викат поголем промашај не можи да биди. Особено вечерва колку се испосраја со скечот и самите незнат. Не можам стварно да разберам шо требаше да биди смешно во то шо пробаја да кажат по некој збор на македонски и квичеја со ретардирани гласови. Скраја да е жими се, толку осет за хумор значи незнам некој комичар да нема.

Најмногу сум доволен од Боjан!!! Комиците-комитите беа исто супер супер супер!!!

Може ли некој ако знае да ми каже дали во оваа сезона ќе им се дава задача на финалистите да го испревртуваат аранжманот на одредена песна, т.е. песната да ја пејат како да е во некој сосема поинаков жанр?

Ги видов победниците од минатите 2 сезони кога ја исполнуваа баш оваа задача и слатко се изнасмеав.

Леле, само што упалив телевизор срце ме стрефи, што и е на оваа Ели Раданова? Одвратно и стои кожново не-знам-како-да-го-наречам, косата како Лепа Брена во екот на популарноста, за шминка да не праам муабет. Катастрофа!

Шо фасцинантно бе, ја гледаш ти каква е. Погрда од смртта е!

На радио нека пеј колку сака од телевизија треба да се банира.

Не сакав да те цитирам! Ама морам!
И имам само едно прашање до тебе.Твите пријатели, пријателки и слично ги бираш според тоа како изгледаат, или според нивниот карактер и тоа колку пати ти помогнале во животот итн да не завлагам во оф топик.Просто неможам да ве разберам.И што ако е грда?! Не треба да се појави на телевизија!? Па барем денес живееме во 21 век.Ке и викнат стилисти,почнувајки од фризер, козметичар, завршувајки со масер и за два месеци ке ја направат бомбона.Шо, Мадона без шминка убава да не е?!Или некои други пејачки?! Баба роги се без шминка.Од твојот пост добивам заклучок дека за тебе надворешната убавина на лугето е пресудна за успех во животот.

Секоја чест!Да беа таквите ко тебе во поголем број, добро ке беше.

Во никој случај не му го дискредитирам успехот, ама нејзиниот успех не го менува фактот дека е неверојатно одвратна. Погрда теоретски е тешко да биди, максимум има постигнато, можи само поинаку да биди грда.

А да предложиш ти закон да се носат на клада сите грди луге ?!

П.С
Сања искам да ги месам твоите милиброди?!?!?! Аууууу!Водителиве одлепеа и отидоа ептен во крајност!Мислам дека Сања после ова ке биде прилично нервозна!

Викторија АУТ!!! Кое ужасно и аматерско пеење леле. Форсирана е разбирам се ама да не се претерува, Идол не е повеќе за неа.

А Ели вештерка на годината со грдата шминка ама битно имаше набрекнати брадавици :icon_lol:

Овие пред Александар оток леле.
Aма маживе Александар, Димитар и Бојан одлични беа :pipi:

Ах да и претеруваа денес водителиве ...

Викторија инаф из инаф сестро, доста ти беше врме е да си идеш.!!!

Преслсaва те сакуфкам ♥ :))

ps.што беше со тоа троицата шутраци и со јадните обиди за смешка.. :\

Викторија, Симона, Александра - најдосадни, најнапорни за слушање, треба да си одат една по една. нашиве се ок, кога беше балканскиот концерт, беа најинтересни.
А иначе се согласувам дека за на телевизја треба само убави фаци, за на радио може да помине таа жената, али на ТВ - НЕ

А иначе се согласувам дека за на телевизја треба само убави фаци, за на радио може да помине таа жената, али на ТВ - НЕ

Значи според тебе ружни а квалитетни и способни луѓе треба да ги викаме по радио да пеат а?:uvo::nenene: Па некои од најголемите светски имиња не се баш пријатни эа око, ама фала богу што не раэмислуваат сите како тебе па луѓето се на местото каде што треба да се. Ке ти дадам неколку примери, Michael Jackson, Keith Richard i Mick Jagger, Steven Tyler, Alice Cooper, Iggi Pop ... Не ми текнуваат други моментално ама сигурно има уште многу такви примери. Муэиката не поэнава граници, и најмалку треба да се меша квалитетна муэика со иэглед, бар според мене. Треба да иэгледаат добро некои пејачи или пејачки кои немаат со што да ја поткрепат кариерата па се вадат само на иэглед.
Отидов многу оффтопик , инаце најдобар според мене денес беше Александар, и баш супер песна пееше

Викторија, Симона, Александра - најдосадни, најнапорни за слушање, треба да си одат една по една. нашиве се ок, кога беше балканскиот концерт, беа најинтересни.

Јас не знаев дека ако не си убав треба да бидеш граѓанин од втор ред (следно ад не шетаат по улица или ако шетаат со марама?). Искраено не ги разбирам ваквите размислувања.
Навистина не можам да го сварам ова. Сите сме луѓе под едно небо родени. Навистина е жалосно таков талент за кој најпознатите светски музичари рекоа дека е еден од најдобрите што ги имаат слушнато да биде дискриминиран затоа што не е убав. Жалосно е што женава изгубила 30 години од животот без да пее јас мислам дека сите ние ќе сме биле малку душевно побогати.
Сепак мило ми е што повеќето не мислат така, а жената убава неубава ќе биде видена и чуена и запаметена.

А само некој да се помачел да отвори на википедиа и да прочита за нејзината биографија ќе разберел и ќе знаел дека можеби не е убаво од надвор но е навистина убава од внатре. Самата се има многу жртвувано за семејството и пред се за нејзината мајка. Ретко кој од музичкава сцена и од идолите на новата генераија може да го каже истото. Убавината пред се треба да се бара во човечноста.

Леле Александар отпеа маестрално :vozbud: ако може некој да постира видеото .... Викторија аут ...:smir:

Do sega Aleksandar, Bojan i Magi mi se najdobri so Eli Radanova. Vecherva Aleksandar rasturi!!!
Shto se odnesuva za Suzan Bojl, ima Extreme Makeover ako ste gi gledale tie epizodi na FOX mislam deka idat...... ke ja sredat ke ja doteraat i sve ke bide cakum-pakum. :D
Inache u Idolov mnogu fali organizacijata u OT, voditelite se 0.
Inache novost od OT e deka Emotion sorabotuva so Pink, i valjda u novata sezona u OT nema da ima LS kao shto imashe do sea, poshto na Pink Music shto mozhe da se prati preku net, go iskljuchija LS-ot :( , a se prenesuvashe koncertot od Sava Centar. Mnogu verojatno e deka u novata sezona ke se pee i turbo folk :( .
Inache ja mislam deka ovdeka ke pobedi Bojan, poshto ja peeshe Plava ciganko od Mile Kitic, a Mile Kitic mu ja namesti (chitaj kupi) pobedata na Adnan u OT, a i bil megju prvite koj mu ja chestital pobedata na Marko Kon na Beovizija. Znachi it's all about Mile Kitic!

Do sega Aleksandar, Bojan i Magi mi se najdobri so Eli Radanova. Vecherva Aleksandar rasturi!!!
Shto se odnesuva za Suzan Bojl, ima Extreme Makeover ako ste gi gledale tie epizodi na FOX mislam deka idat...... ke ja sredat ke ja doteraat i sve ke bide cakum-pakum. :D
Inache u Idolov mnogu fali organizacijata u OT, voditelite se 0.
Inache novost od OT e deka Emotion sorabotuva so Pink, i valjda u novata sezona u OT nema da ima LS kao shto imashe do sea, poshto na Pink Music shto mozhe da se prati preku net, go iskljuchija LS-ot :( , a se prenesuvashe koncertot od Sava Centar. Mnogu verojatno e deka u novata sezona ke se pee i turbo folk :( .
Inache ja mislam deka ovdeka ke pobedi Bojan, poshto ja peeshe Plava ciganko od Mile Kitic, a Mile Kitic mu ja namesti (chitaj kupi) pobedata na Adnan u OT, a i bil megju prvite koj mu ja chestital pobedata na Marko Kon na Beovizija. Znachi it's all about Mile Kitic!

Само Свет, Скандал, Пинк и Ќjара можат од Миле Китиќ да направат масон. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom