Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Најмногу сум за Александар :helou:

Па има ли поп-фолк песни от Македониja ?
Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.
Иако не сум задоволна од изборот на Бојан (Миле Китиќ - боже мили :toe:), сепак како и обично беше одличен, а Александар беше извонреден и навистина заслужува финале.
Инаку ми се допаднаа девојките кои успеаа да избегаат од таа турбо фолк линија, како Александра и Ели и кои звучеа свои, а не шабански. :aplauz:
Господ да не чува од турбо фолк.

Најмногу сум за Александра и Вики и Меги! Александар и Боjан и те пеат убаву.

Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.
Иако не сум задоволна од изборот на Бојан (Миле Китиќ - боже мили :toe:), сепак како и обично беше одличен, а Александар беше извонреден и навистина заслужува финале.
Инаку ми се допаднаа девојките кои успеаа да избегаат од таа турбо фолк линија, како Александра и Ели и кои звучеа свои, а не шабански. :aplauz:
Господ да не чува од турбо фолк.
:bravo:

Александра ми е најодбивна па затоа се надевам утре ќе излезе, по неа не ги сакам Вики, Симона, Димитар

Според мене најдобри беа Магдалена, Александра и Ели, штета за Александра.

Кој отпадна?
Утре ке се разбере - Викториja, Александра или Соња. Мислам дека ке е Викториja. Ели и Магдалена се спасиа денес.

Додека чекаме концертот довечера, еве една нова песна на учесник во "Идол" (Ана од Music Idol 2)

Ана - "Остани"

Според мене треба да отпадне Александра или Викторија....другите одлично се покажаа....иначе навивам за Александар и Бојан :)

Ова на ништо не личеше денес, останаа онаа Александа со машкиот глас(лејди куир :)) и Викторија што се шлепа на несреќа, а отпадна СоЈња што најдобро отпеа и најдобро се покажа на овој стил на музика кој и легна тотално.
Башка со Бојан имаа развиено симпатии, за него ми е најкриво, уште не и се качи прописно оваа испадна :)))
Мора значи мора да испаднат малолетнана табуретка и Викторија.

пс.Марин и Мустафа не се веќе интересни.

Ова на ништо не личеше денес, останаа онаа Александа со машкиот глас(лејди куир :)) и Викторија што се шлепа на несреќа, а отпадна СоЈња што најдобро отпеа и најдобро се покажа на овој стил на музика кој и легна тотално.
Башка со Бојан имаа развиено симпатии, за него ми е најкриво, уште не и се качи прописно оваа испадна :)))
Мора значи мора да испаднат малолетнана табуретка и Викторија.

пс.Марин и Мустафа не се веќе интересни.

Се согласувам со твоето мислење....мислам дека Александра или Викторија требаше да отпаднат....Сонја беше далеку подобра од нив но...едно не ми е јасно само...зошто има жири кога гледачите одлучуваат кој ќе отпадне??

И јас не знам зашто има воопшто жири, бар жирито да номинираше, па публиката да ги изгласаше само номинираните.
А ако веќе постои жири кое ќе дава критики и врз основа на тие критики, гледачите да формираат мислења за кандидатите, тогаш овде тоа е промашено затоа што ова жири не дава негативни критики, за сите кандидати им ваат истите критики:salut:
Александра мене ми е многу полоша од Соња, а за Викторија да не збопрувам, девојката цело време е на клупа за избацивање, па пак секоја емисија останува во шоуто
Идниот понеделник ќе биде КИНО КОНЦЕРТ
Марин и Мустафа беа интересни првите недели за време на аудициите, сега само се повторуваат, ништо интересно

Може некој да ми најде видео од Марин и Мустафа во средата?

Мене ме интересира дали имаат групни пеења и ако може нека постира некој некој клип ако има од тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom