Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште 1 влезе сигурно. Илиевски влезе мислам. Ај кој знае точно колку Македонци ке има?
јас мислам дека се четворица- Наталија, Александар, Дарко и тој црниот крупниот незнам како се викаше, мислам дека е македонец

леле бе воа не е можно. Како може да не го пуштат тоа момчето (го заборавив како се КАЗВАШЕ) на клавирот шо спиеше и овој од жирито шо го палеше упаљачот. Толку добро испеа а не продолжи натаки што ваа со биг маут му вика дека треба кога да застане на сцена жените да се онесвестуваат триста чуда а ногу убаво пее. И плус тоа оние триото М де бе даа како е воа можно. А иначе како се викаше таа песната што ја испеа момчето

Димитар се вика.
Кај им е паметот на тие вошкари бе.За кој ... не го пуштија.Ем и он се изненади.Кои кретени пуштаат.Важно нашите ги пуштија за другите не ми е ич гајле ама стварно требаше Димитар да иде.

4 Македонци се сигурни, ги броев, не сум сигурен за една со презиме Богданова.Ако таа е наша,тогаш се 5.
Не можам да сфатам како не помина дечкото што свиреше на калвирот:toe:Стварно незнам како можеа?!Очигледно Марија сака некој на кого ке може да свршава гледајки го како пее:nesvest:
И се восхитувам на Вики(слепата девојка).Таа ми е фаворит!

Освен Александар и Наталија, влезе уште некој друг Македонец? :)
Инаку овие двајца беа мои фаворити и мило ми е што поминаа.

Уште 1 влезе сигурно. Илиевски влезе мислам. Ај кој знае точно колку Македонци ке има?

Влегоа 4 од Македонија. Александар, Бојан, Наталија и уште едно машко (заборавив како се викаше). Сите беа одлични.

Димитар прекрасно пееше не го пуштија а ги пуштија мустафа и тој другиот циган незнам како се викаше...незнам кај им е паметот димитар не го пуштија...:nesum:

Леле еј како пее таа 13 годишната најјак глас од сите има
и нашиве се одлични, Наталија посебно
а тие дуо М се стварно несаглам, барем ќе има смешки со нив на концертите
и стварно требаше Димитар да влезе, многу е талентиран, има завршено и академија на поп и џес пеење, ама се нашол во погрешна држава каде гледаат лоок пред талент, жално

Дали ќе има реприза на концертите од Идол на А1? (Премиерата е на А2 во 19)
Во програмата пишува дека ќе има од 21 ама не знам колку е точно.

Димитар прекрасно пееше не го пуштија а ги пуштија мустафа и тој другиот циган незнам како се викаше...незнам кај им е паметот димитар не го пуштија...:nesum:

"Циганите" не поминаа туку ке пеат како дует како гости на малите концерти и нема да се гласа за нив. Ке ги остават да ја смеат публиката.

Леле еј како пее таа 13 годишната најјак глас од сите има
и нашиве се одлични, Наталија посебно
а тие дуо М се стварно несаглам, барем ќе има смешки со нив на концертите
и стварно требаше Димитар да влезе, многу е талентиран, има завршено и академија на поп и џес пеење, ама се нашол во погрешна држава каде гледаат лоок пред талент, жално

Таа 13 годишната има фантастичен глас.Ама во фазата на пубертетот, кога доага мутација на гласот, треба да се паузира и да не се форсирта толку гласот.Таа можеби не е сеуште влезена во фаза на пубертет и мутација, ама што ке се случи ако за време на изборов , почне да и мутира гласот:toe:

Таа 13 годишната има фантастичен глас.Ама во фазата на пубертетот, кога доага мутација на гласот, треба да се паузира и да не се форсирта толку гласот.Таа можеби не е сеуште влезена во фаза на пубертет и мутација, ама што ке се случи ако за време на изборов , почне да и мутира гласот:toe:
можно е ,
но сепак повеќе мислам дека е некое "чудо од дете"

Не требаше да ги пуштат таа 13 годишната и оние двајцата камикази.. а ооној со клавирот не го пуштија бе ц ц ц..

Како можеа да не го пуштат не ми е јасно дечкото што свиреше на пијано и пееше најубаво. Фаворит ми беше.
Не зрачел? Мори Маријо гарант не ти дал па сеа му враќаш :)
Пуштаа женски кои не пејат убаво но кои само убаво изгледаа.
А дечкото вреди за 10 одлични пејачи.
Ме нанервираа.

Нема бузи како неа.

Се избрука жирито со тоа што го избрка тој на пијаното, гледам и на повеќето им беше фаворит, може ќе звучи малце сурово ама слепата девојка реално не заслужи да го помине ни првиот круг. Како и да е фаворити сеа ми се: Аце наш:), типот со долгата коса, и секси типката со наочарите::))).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom