Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј која беше песнава што ја пееше слепата од Шакира мислам дека беше?

Некако многу тиња ми беше првава емисија.ОТ беше далеку поинтересно,позабавно а и имаше подобри пејачи.Не викам дека нема од овде ама...Дечкиве од Македонија се одлични,нека продолжат така.Како и да е ке тепаме време со Идолов дур не направиме наш!

добро бе овие од а1 или а2 сеедно. до кога бе ќе го тупат со такви коментатори како ненад на от, и оваа вечерва. па ако си за да преведуваш, преведувај мајка му стара, а не, додека таму прават пези, она ми објаснува како да гласам. па има време за гласање ќе кажеш бе....а и кога почна да преведува па....па, педро алмодовар знае повеќе бугарски од оваа бе. нека молчи подобро. затоа што ние и без тоа, можеби не се, ама разбираме колку толку, и плус смешно си зборат бугарите и да не знам шо зборат. а не оваа да ми кења на телевизор.:nesvest:

A aman kako mozese da otpadni onoj,bas ubavo ispea.Od denesnite favorit mi e Marina :) (Pred nea mi e Bojan - ako se vikase taka nasiot )

Да, Underneath your clouds.

Underneath your clothes е песната.

Фала фала

A aman kako mozese da otpadni onoj,bas ubavo ispea.Od denesnite favorit mi e Marina :) (Pred nea mi e Bojan - ako se vikase taka nasiot )

Мене уште од почетокот ми е фаворит Ели Раданова. Женската стварно убаво пее. А и Бојан не беше лош денеска доста убаво испеа.

Икрено, мислев дека во првава емисија ќе лета некој од нашиве.Мислев дека ќе се заинатат Бугарите од сам старт да гласаат само за нивните и да ги истераат нашите, ама не беше така.Да се надеваме дека ќе остане така до самиот крај и дека ни ние, а ни тие нема да прават разлики врз основа на националност.
И да.Секоја чест, и пред се поќит за храброста на водителите кои с еосмелија јавно да го испљукаат господинот Силувач и шизофреничар, кој на Вики и го одземал видот.Ебате сељакот.И се восхитувам на Вики, најискрено.Што се преживеала, и што треба да доживее и направи во животот, а во себе поседува толку позитивна енергија и храброст..искрено секоја чест.А пее одлично!:pipi:

А кој испадна вечерва? Гледав на А1 прееска и не догледав до крај, не видов кој испадна. Иначе најмногу ми се свиѓаше Александра многу убаво испеа. А девојчето од 13 год. не знам како се викаше ми е многу слатко, а и прекрасно пее :pipi:

Драгомир!Момакот што пееше од Брајан Адамс...

:je: ич не ми се свиѓаше, мило ми е што испаднал.

И мен ме е jад. Но немаше как да стане. Миналата година Тома стана идол, а сега се застраховаха.
Но Боjан Стоjков много ми харесва. Евала на това момче. Боjан и Сашо Тарабунов са фаворити за идол тази година.

Мислам дека ќе биде ко што беше на Операција Триумф, ќе отиде некој наш до последни 3, можно е да биде и фаворит пошто Бугариве имаат за поише луѓе да гласаат него нас, ама сигурно нема да победи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom