Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
А го гледавте ли вчера чобанот со бркови кои вееше бугарско знаме и го докажуваше патриотизмот со преработената песна на Војо Стојановски:Каде и да одиш и Назад, назад Калино моме:kesa::kesa::tapp::drk:

А го гледавте ли вчера чобанот со бркови кои вееше бугарско знаме и го докажуваше патриотизмот со преработената песна на Војо Стојановски:Каде и да одиш и Назад, назад Калино моме:kesa::kesa::tapp::drk:
Тоа е, сакале или нејќеле пак наши песни пеат а сепак утре ќе речат дека многу македонци се пријавиле на бугарскиот идол. Па како не ќе се пријават кога процентуално гледано од 100 бугари по 1 знае да пее :tapp: Да не беа нашите ќе немаше кој да пее во Софија :pos:
И еден куриозитет: за разлика од нашите кои пеат исправно со раштимана гитара, бугарчињата пеат како раштимани гитари на исправна музика (ако може да се каже дека е исправна) :pos2::pos2:

Koлку влегуваат во финале конечно?
Значи утре и задутре ќе се знае кои идат во финале, гледам доста Македонци поминаа, мене ми е најгадна таа како циганка што е црна, али девојката убаво пее
А овој што го зборите од Македонија Александар или како и да се вика, ме нервира зашто изгледа е стварно глуп и покрај тоа што се прави паметен и слободен во однесување

DIJAMANTE, за малите концерти требе да останат 20 луге. До тогаш има уште задачи. Првата беше денес (во театорот) и 40 луге не беа допуштени напред от останатите:

1. 20 jа избегнуват втората задача, и одат направо на третата (биле добри)
2. 57 ке се приjават на втората задача и само избраните од нив ке останат за третата
3. Оние 3-мата дебили/freaks незнам што ште прават, некакво трио вероватно, ке е :pos2:

За малите концерти ке останат само 20 луге, а 12 од нив ке одат на големите концерти - финалето.

emi ima, ama ne se kazva koj e :helou:

Sto ste vie blgarite, site makedonski narodni pesni ste ni gi prepeale
i patrioti sega

Edna misla imame,eden zivot ziveeme MAKENONIJA cela da e

( a ne Blgarija)

ili kalino mome
aj ti se moljam

sicko sramota,

samo ve podrzuvam za oa edin narod dve vi (site sme Makedonci)

Да не знае неккој како се вика песнмава што ја пееше овој со клавиров последен што беше

Досега мислам дека има 5 од Македонија што влегоа, Дарко, Александар, тој буцкастиот со брадичката, една плава и една како Циганка што е.

Много си емоционалан м'ж :pos:
Оф лелеее што се не ќе чуеш од уста звана риба. :pos:

А типот со косата долга, што свиреше на клавир исто, како се викаше песната? Зашто претерано добро ја испеа.

Сега барањето ми е малце...али ајде може некој ќе ја погоди песната. Значи повеќето женски ја пееја, а дека 2-3 песни беа само што ги повтараа така по повеќе пати, мора да знаете на која мислам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom