Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Од понедленик во 21 на А1 почнува, што значи од 2 март

А на натпреварувачите ќе им дадат Татарски паспш преку ред :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:

Зашто да не им го дадот? јад ли те е че немаш татарски паспорт? Седи си во ФИРОМиja и недеj да говориш коj татар и на коj ке се дават паспорти!

Зашто да не им го дадот? јад ли те е че немаш татарски паспорт? Седи си во ФИРОМиja и недеj да говориш коj татар и на коj ке се дават паспорти!
Ај перменетли бан ако може за нафураново бугарче
emo-127.gif

Ај перменетли бан ако може за нафураново бугарче
emo-127.gif

Зашто да имам бан? Начи моге он да говори тако за Бугариja а jaс не могу да му отговорам, тако ли? Треба ли секоj пут кога влеза во тоja форум да гледам как ме наричат "татар" казуват на Бугариja "Татариja" или "Татаристан" и се смеат и обиждат сичко што е бугарско? Тоа не е демократично, ни пак добросуседско! Аj сос здраве од мене!

Зашто да имам бан? Начи моге он да говори тако за Бугариja а jaс не могу да му отговорам, тако ли? Треба ли секоj пут кога влеза во тоja форум да гледам как ме наричат "татар" казуват на Бугариja "Татариja" или "Татаристан" и се смеат и обиждат сичко што е бугарско? Тоа не е демократично, ни пак добросуседско! Аj сос здраве од мене!

Сос здраве.

абе сигурно го чуваат за изненадување :vozbud::vozbud::shok:

искрено .... одвај чекам .. ќе се исцапам од смеење .. има и кај нас "таленти ":wink:

Од понедленик во 21 на А1 почнува, што значи од 2 март

Во Бугариjа започнува од недела од 21 часот (20 mk време) и ке се емитира по bTV. Подоцна ке биде секоj делничен ден од 20 часот (19 mk време). Во спотот од новината подолу кажуват дека ке се емитира и во Македониjа по A1.

Може во Македониjа да се емитира со еден ден покасно, заради "subtitles" :)

http://musicidol.btv.bg/bg/news/view/58

Ау, да, најверојатно така и ќе биде, а смао еднаш недлено ќе оди во Македонија, кој знае
Само една гала вечер ќе има неделно?

Првите 10 епизоди ке бидат од регионалните и театрали кастинги - нajинтересното.

После театралните кастинги 20 кандидат-идоли ке одат на малите концерти.

После малите - 12 ке останат за големите.

Во краjот на Март ке запознат големите концерти - тие ке бидат 10 седмици. Секоja седмица ке има по една задача и концерт на краjот.

Општо 31 концети, од кои 11 големи.

До колку знам само ке се емитира во Македониja по A1, а концертите ке бидат во Софиjа, ама не сум 10% сигурен за ова.

Преди малко в утрешното предаване на bTV гости беха продуцентите и журито на Music Idol 3. Казано бе дека на кастинга во Македониjа имало добри изjави и то наjвеке от момчетата. Со сигурност во финалните 12 ке имало 2-3 Македонци. Ке има и водешта от Македониjа - Санjа.

Вечерва започнува Music Idol 3, на А1 во 21:00.

Вчера беше емитувана специјалната емисија со најмоментите од изминатата сезона во Бугарија, каде свои минути доживеаја и ѕвездите од претходната сезона, бугарската Мараја Кири како и Кроасан Џексон. :pos:

Колку за потсетување, Македонија беше дел и од мизерниот Идол во 2004, во продукција на БК телевизија која после година-дена пропадна.

Победничката Мина Лаличиќ како да пропадна во земја, јас после победата никаде ја немам видено, а на You Tube кога ќе го внесете нејзиното име отвара само неколку видеа, меѓу кое е и полуминутното издание на песната Luda, која беше направена специјално за тоа финале, но никогаш не излезе студиската верзија на песната.

Во инфото на песната стои:
Mina Lalicic, Idol 2005... Na ovom snimku mozete videti demo verziju maxi singla "Luda (Crazy)" koji nikada nije objavljen u studijskoj verziji zbog lose situacije u BK kako je to objavio sajt Mine Lalicic (nezvanicno)... Da je BK bio u losoj situaciji, mozete videti i po samoj sceni koja izgleda smesno u poredjenju sa idolom iz ostalih zemalja...

За разлика од Мина, нашата второпласирана Ноне изгради солидна кариера, извади 2 албума (+ 1 со најдобрите песни) и се гледа дека неправедно заврши втора. :tapp:
Исто така, еве ја целосната верзија на песната Luda на Ноне.

Голем дел од нејзините настапи на Идол, ако не и сите, можете да ги видите тука.

Добро,татариве на Идол се кома!!!!Абе Ганчо си е Ганчо!!!!!!Чувашаана,невидена!!!!а овие у жирито прави ханови:toe:...Абе кај најдоа да ги даваат од Булгаристан овие А1?!?!?!?
Немам коментар друг освен да се чудам до каде може да оди човековата глупост!

Bwhahahahahahha... греота се овие бе :vozbud:

Онаа Марија со таралкине како свински газ!!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom