Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.Па има ли поп-фолк песни от Македониja ?
:bravo:Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.
Иако не сум задоволна од изборот на Бојан (Миле Китиќ - боже мили ), сепак како и обично беше одличен, а Александар беше извонреден и навистина заслужува финале.
Инаку ми се допаднаа девојките кои успеаа да избегаат од таа турбо фолк линија, како Александра и Ели и кои звучеа свои, а не шабански.
Господ да не чува од турбо фолк.
Утре ке се разбере - Викториja, Александра или Соња. Мислам дека ке е Викториja. Ели и Магдалена се спасиа денес.Кој отпадна?
Се согласувам со твоето мислење....мислам дека Александра или Викторија требаше да отпаднат....Сонја беше далеку подобра од нив но...едно не ми е јасно само...зошто има жири кога гледачите одлучуваат кој ќе отпадне??Ова на ништо не личеше денес, останаа онаа Александа со машкиот глас(лејди куир ) и Викторија што се шлепа на несреќа, а отпадна СоЈња што најдобро отпеа и најдобро се покажа на овој стил на музика кој и легна тотално.
Башка со Бојан имаа развиено симпатии, за него ми е најкриво, уште не и се качи прописно оваа испадна ))
Мора значи мора да испаднат малолетнана табуретка и Викторија.
пс.Марин и Мустафа не се веќе интересни.