Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Најмногу сум за Александар :helou:

Член од
31 март 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Па има ли поп-фолк песни от Македониja ?
Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.
Иако не сум задоволна од изборот на Бојан (Миле Китиќ - боже мили :toe:), сепак како и обично беше одличен, а Александар беше извонреден и навистина заслужува финале.
Инаку ми се допаднаа девојките кои успеаа да избегаат од таа турбо фолк линија, како Александра и Ели и кои звучеа свои, а не шабански. :aplauz:
Господ да не чува од турбо фолк.

Член од
1 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Најмногу сум за Александра и Вики и Меги! Александар и Боjан и те пеат убаву.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Во право си georgive нема македонски поп-фолк песни, има или поп или фолк, со што треба да бидеме горди. Па затоа престанете со тоа дека нашите дечки требале македонска поп-фолк песна да пеат, зашто таква нема да најдете.
Иако не сум задоволна од изборот на Бојан (Миле Китиќ - боже мили :toe:), сепак како и обично беше одличен, а Александар беше извонреден и навистина заслужува финале.
Инаку ми се допаднаа девојките кои успеаа да избегаат од таа турбо фолк линија, како Александра и Ели и кои звучеа свои, а не шабански. :aplauz:
Господ да не чува од турбо фолк.
:bravo:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Александра ми е најодбивна па затоа се надевам утре ќе излезе, по неа не ги сакам Вики, Симона, Димитар

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.004
Поени од реакции
18.776
Според мене најдобри беа Магдалена, Александра и Ели, штета за Александра.

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Кој отпадна?
Утре ке се разбере - Викториja, Александра или Соња. Мислам дека ке е Викториja. Ели и Магдалена се спасиа денес.

Додека чекаме концертот довечера, еве една нова песна на учесник во "Идол" (Ана од Music Idol 2)

Ана - "Остани"

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Според мене треба да отпадне Александра или Викторија....другите одлично се покажаа....иначе навивам за Александар и Бојан :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.745
Ова на ништо не личеше денес, останаа онаа Александа со машкиот глас(лејди куир :)) и Викторија што се шлепа на несреќа, а отпадна СоЈња што најдобро отпеа и најдобро се покажа на овој стил на музика кој и легна тотално.
Башка со Бојан имаа развиено симпатии, за него ми е најкриво, уште не и се качи прописно оваа испадна :)))
Мора значи мора да испаднат малолетнана табуретка и Викторија.

пс.Марин и Мустафа не се веќе интересни.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ова на ништо не личеше денес, останаа онаа Александа со машкиот глас(лејди куир :)) и Викторија што се шлепа на несреќа, а отпадна СоЈња што најдобро отпеа и најдобро се покажа на овој стил на музика кој и легна тотално.
Башка со Бојан имаа развиено симпатии, за него ми е најкриво, уште не и се качи прописно оваа испадна :)))
Мора значи мора да испаднат малолетнана табуретка и Викторија.

пс.Марин и Мустафа не се веќе интересни.
Се согласувам со твоето мислење....мислам дека Александра или Викторија требаше да отпаднат....Сонја беше далеку подобра од нив но...едно не ми е јасно само...зошто има жири кога гледачите одлучуваат кој ќе отпадне??

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас не знам зашто има воопшто жири, бар жирито да номинираше, па публиката да ги изгласаше само номинираните.
А ако веќе постои жири кое ќе дава критики и врз основа на тие критики, гледачите да формираат мислења за кандидатите, тогаш овде тоа е промашено затоа што ова жири не дава негативни критики, за сите кандидати им ваат истите критики:salut:
Александра мене ми е многу полоша од Соња, а за Викторија да не збопрувам, девојката цело време е на клупа за избацивање, па пак секоја емисија останува во шоуто
Идниот понеделник ќе биде КИНО КОНЦЕРТ
Марин и Мустафа беа интересни првите недели за време на аудициите, сега само се повторуваат, ништо интересно

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.690
Поени од реакции
11.479
Може некој да ми најде видео од Марин и Мустафа во средата?

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Мене ме интересира дали имаат групни пеења и ако може нека постира некој некој клип ако има од тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom