Multi tools

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
Заврши попустот.

Цените се тие од првиот пост, фиксни.

Ако ножевите не се продадат ќе си седат кај мене, цената веќе нема да се спушта.

Ајде еден поголем пост од мене:

Ова е Victorinox продавницата во Келн

1Er3cfW.jpg

Ова е станицата за сам да си составиш SAK - Spartan по цена од 29 евра + гратис гравирање на главното сечило, но само со претходно закажување на термин

WlHXcbY.jpg

Ова се SAK-овите кои се продаваат, вака се изложени

h8gBzIa.jpg

0lMNFMS.jpg

6vkuPJv.jpg

RR3JXCB.jpg

Ова е Victorinox outlet-от во Роермонд, Холандија

J4M2BcI.jpg

oClbqA8.jpg

Ова е некоја рандом продавница за ножеви во Диселдорф

SVAZIZ8.jpg

6mTwrRD.jpg

Ова е мојот пазар од горенаведените продавници:

ByhL3Jf.jpg

E64dk0K.jpg

Victorinox Cheese knife , Nylon pouch, Wenger Wenger Eloxy 8730, Wenger Top Executive 1.088.011.000 и Victorinox капче.

PS Доказ за автентичност

qWJMPNe.jpg

Последно уредено:
Од пред некое време е сликава, сега има уште некој модел + лицчето е за да нема муабети дека е сликата крадена од интернет :)

hYKd0Z2.jpg

ПС да не знаете негде по интернетов да има ефтини Wenger-и (иако не се произведуваат под тој бренд веќе пар години)?

Последно уредено:
Смоле, ме интересира дали во вториот ред, четвртиот црвен нож е Workchamp, и ако ти е за продавање која е цената?

Da workchamp e no ne e za prodavanje. Swistools spiritite se za prodavanje obicnite 5500 plusot 7100.

Vcera si ja napraviv

cadc6f5f8ddc12f3ef847928a836b4a7.jpg

Denes si gi kupiv

f0ae33fbf8463018dbe333be12873697.jpg

Compact i Pioneer X

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vcera si ja napraviv

cadc6f5f8ddc12f3ef847928a836b4a7.jpg

Denes si gi kupiv

f0ae33fbf8463018dbe333be12873697.jpg

Compact i Pioneer X

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Интересна маичка, само малку сум збунет, Венгер со шило и отварач на конзерви од Викторинокс? А и ножичките не личат ни на едните ни на другите, незнам од каде си ја нашол сликата и дали намерно си ја направил така за да нема копирајт :). И мислам дека Викторинокс со овој новиот модел Pioneer X ќе направат некоја пара. Честито нека ти се.

Последно уредено:
Оргинал Vic беше логото, ама јас си го сменив, добра забелешка :)

Со здравје да си го користиш. Црвените алокси се најубави(y). Ако не е тајна, пиши од каде и колку го зема.

На некоја алокс група на FB беше постиран, од некој англиски град ми го пратија во Лондон, £45 - 3800 денари.

Тазе поклонче
ft8QSeD.jpg

F2qKAqT.jpg

bsIQxGV.jpg

директ од на швицарија, мислам дека е Swistool XC, сеа го паркирам во ранец :D
претходно не бев фан на вакво нешто, али мислам дека прилично се наоѓа да го имаш со тебе

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom