RealGirL
My LiFе...My ST0Ry
- Член од
- 13 февруари 2006
- Мислења
- 2.348
- Поени од реакции
- 19
Ме интересира минатото на партнерот,али не ми игра некоја улога во врската!Сакам да знам со каков човек си имам работа,прво пред да бидам во врска со него,а после тоа во врската правам муабет за минатото на двајцата!(се плашам од машки кои претходно имале долги врски,некако бавно ги преболуваат бившитеFortune напиша:Без разлика што не ве интересира минатото на партнерот, што ако понекогаш ви спомнува партнер од минатото?

Сигурно нема да ми биде пријатно и ќе ми остави впечаток дка сеуште има чувства кон бившата девојка!А тоа не иде на добро!:nenene:Како би реагирале доколку партнерот често ви зборува за личност со која бил во врска пред вас?
А како можам на друг начин да го сватам?Ме нервираат луѓе што почнуваат нешто ново а сеуште не расчистиле со старото,како и луѓе што споредуваат,поготово во врска!Тука нема место за толеранција и разбирање!Дали тоа би го сфатиле како знак дека уште чувствува нешто за истата?
И ова ме живцира!Плука по личност која ја сакал,му значела..исто како да плука по себе!А и тоа фактички значи дека и мене ме чека иста судбина по раскинувањето!Што ако тој/таа постојано "плука" по личноста која некогаш ја сакал/а?
Ако ја преболел нема потреба да ја спомнува без разлика дали се работи за нешто позитивно или негативно!Штом ја спомнува значи уште му се мота низ глава!А јас не сум личност која го дели дечкото!:wink:Дали тоа значи дека иако ја/го спомнува во негативен контекст, дека ја преболел/а?