MTV или VH1

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека ќе се одлучам VH1-навистина квалитетна музика, се е застапено ама повеќе внимание е посветено на рок музиката, и што е најважно-главата не те боли од досадните реклами, кои на МТV ги има на кило!

дефинитивно VH1...од Х причини е тоа така...тоа е тоа шо треба да биде, ако е под MTV,ама тука MTV служе како катализатор,а само квалитето продужува на VH1...затоа е ногу појако

VH1. Причина? Ги има повеќе..... Прва е што нон стоп пуштаат музика а не го дрват со тоа која шмизла со кој ропак заглавила синоќа во барот додека детестиот братучед се кецал со полусестрата на Бритни.

VH1 дефинитивно. 10-12 саата ми е пуштено дневно.:tv: Баш за слични причини како горните. Бидејки пуштаат најдобра музика, вистинска глазба со супер пеачи. А МТВ не е музичка телевизија, она е преполна со емисии, дали 20 посто од програмата им е песни :nenene:... така ми е зборот.

VH1 дефинитивно :)

VH-1 е закон стварно
MTV ми е дебилска телевизија

Како што гледам го делам мислењето на 90% од членовите дека VH -1 е поквалитетна. Како прво дава различни жанрови, од различни декади, има интересни листи на Top 50,100 и пред се не досадуваат толку со реклами и глупави емисии.

VH1 пош ме нервираат реклами и кози што се мислат кој знае што па цепидлачат... барем не ме замараат после секоја песна со глупи реклами

VH1 имаат квалитет и навистина даваат подобри песни

Vh1 definitivno poso ima muzika za secij vkus od metal pa se do elektro.

VX1-музички тв канал
MTV-која и чива?Ги има еден куп и сите се спакувани у исти најлон.Единствена работа која вреди да се гледа од време на време е Headbangers Ball а таа ја даваат од времето покасно,да не се расипела младината.Катакљизма

VH1... poradi toa sto ne gi pustaat samo ovaa novava komercijalna muzika i vo sekoe vreme mozes da se potsetis na nekoja melodija od porano.

VH1!!!Се разбира дека тој канал, повеќе ја сакам таа музика.Не дека на MTV не чини ама VH1 повеќе ми се допаѓа.Башка MTV многу често имаат и емисии надвор од музика, а VH1 си е само за музика:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom