MTV или VH1

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја мислам дека секој човек сака да слуша музика отколку да гледа реклами, затоа е и далеку подобра Vh1

VH1 Секогаш !!
Освен за време на Хедбенгерс Ha MTV!

И јас се прашувам зошто нема анкета.Ајде нека намести некој, па да гласаме за VH1 или MTV.VH1 ќе го добие мојот глас:helou:

Ни тоа ни тоа :) MTV ако ми се гледаат реклами може малку да пуштам, VH1 не ми ја погодуваат музиката така да Строго BET :music1:

Дефинитивно VH1, секогаш ми ги погодуваат песните. А MTV само Headbangers и Jackass кога има.

VH1 дефинитивно.. Најмногу поради VH1 Rocks :smir:

И MTV и Vh1 слушам само ако би бирал сигурно ке биде тоа MTV ама одновниот MTV не од тие срањата како Adria па направиле и MTV Emo.... :nesvest:

Definitivno MTV,podobra televizija i plus ima i dobri emisii.

На VH1 многу подобри песни пуштаат.Има разновидност,а на MTV само едни те исти ги вртат и досадно станва.На MTV ми се интересни само емисиите Dismissed i Room Riders.

VH1 праат поинтересантни топ листи и пуштаат подобра музика...така по стара. MTV само некои демек реалити емиси кај што овие само пискаат и зборат по тој текстот што им го дале пред емисија да го научат на памет....а музиката секој ден исто па исто............слабо нема да ти се здосади=). значи виејчуан

VH1 !!! MTV у посрање издание од сегашново го неам видено...Само некој Shows, и глупите амерички Аренби срања...Да ти се гади коа глеаш...Си пушташ Vh1 ти доаѓа душата на место.:smir:

Vh1 за музиче. а MTV за некој shows шо ги пратам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom