MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Ми заврши пакетот што го имав купено од Лајка. Ги разгледувам сега пакетите од мтел, и овој ми се исплаќа најмногу xtraTALK M, ако го платам за една година. Прашањето ми е како да го активирам, не најдов инфо за ова на нивната веб страна.

edit: Се снајдов, има да одбереш пакет кога плаќаш сметка.

Последно уредено:
Ми заврши пакетот што го имав купено од Лајка. Ги разгледувам сега пакетите од мтел, и овој ми се исплаќа најмногу xtraTALK M, ако го платам за една година. Прашањето ми е како да го активирам, не најдов инфо за ова на нивната веб страна.

Vlezi na stranicata na MTEL i desno gore imas opcija nadopolni kredit.I posle toa ke ti dade dve opcii da nadopolnis kredit ili da aktiviras pripejd paket.Posle toa prati nasoki i toa e toa.

Prodolzen i posledniot lycaMigraciski paket.....za podobri ceni ke pocekame na 4ig, iako se somnevam na 208mkd,cena za 30 denovi povici/sms/5gb.

Attachments

• Screenshot_20260124-002052.Gmail.png
    Screenshot_20260124-002052.Gmail.png
    256,6 KB · Прегледи: 11
  • Screenshot_20260124-002020.MTEL MK~2.jpg
    Screenshot_20260124-002020.MTEL MK~2.jpg
    111,1 KB · Прегледи: 11
Prodolzen i posledniot lycaMigraciski paket.....za podobri ceni ke pocekame na 4ig, iako se somnevam na 208mkd,cena za 30 denovi povici/sms/5gb.
Крајно нелогично и помалку смешно е да очекуваме пониски цени од овие од 4iG или кој и да е друг...

Денес цел ден не сум достапен, а можам да звонам, има ли некој сличен проблем ?

Кога сум врзан на Wi - Fi не ми работи дата интернет и дојдовни повици, штом ќе излезам од дома, доаѓа 5Г и имам дојдовни повици. Баш чудна ситиација.

Кога сум врзан на Wi - Fi не ми работи дата интернет и дојдовни повици, штом ќе излезам од дома, доаѓа 5Г и имам дојдовни повици. Баш чудна ситиација.
5g nema na mtel, wifi so povici isto taka, nema voWifi opcija mislam ni a1 ni telekom nema toa....
proveri si call forwarding when unreachable......
da ne si uste so lyca sim..?

Attachments

• Messenger_creation_3C89B2AB-C697-44F4-AF24-DA69C3D831B5.jpg
    Messenger_creation_3C89B2AB-C697-44F4-AF24-DA69C3D831B5.jpg
    17,7 KB · Прегледи: 5
Последно уредено:
Јас имав сличен проблем,се случувало да не можат да ме добијат и јас да не можам да вртам,кога отидов во Сити Мол на спрат ми рекоа да ја заменам старата картичка од Lyca со нова од MTEL,ми ја заменија на лице место, постапката траеше околу 5 минути и до сега таков проблем сега за сега немам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom