MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Ми заврши пакетот што го имав купено од Лајка. Ги разгледувам сега пакетите од мтел, и овој ми се исплаќа најмногу xtraTALK M, ако го платам за една година. Прашањето ми е како да го активирам, не најдов инфо за ова на нивната веб страна.

edit: Се снајдов, има да одбереш пакет кога плаќаш сметка.

Последно уредено:
Ми заврши пакетот што го имав купено од Лајка. Ги разгледувам сега пакетите од мтел, и овој ми се исплаќа најмногу xtraTALK M, ако го платам за една година. Прашањето ми е како да го активирам, не најдов инфо за ова на нивната веб страна.

Vlezi na stranicata na MTEL i desno gore imas opcija nadopolni kredit.I posle toa ke ti dade dve opcii da nadopolnis kredit ili da aktiviras pripejd paket.Posle toa prati nasoki i toa e toa.

Prodolzen i posledniot lycaMigraciski paket.....za podobri ceni ke pocekame na 4ig, iako se somnevam na 208mkd,cena za 30 denovi povici/sms/5gb.

Attachments

• Screenshot_20260124-002052.Gmail.png
    Screenshot_20260124-002052.Gmail.png
    256,6 KB · Прегледи: 11
  • Screenshot_20260124-002020.MTEL MK~2.jpg
    Screenshot_20260124-002020.MTEL MK~2.jpg
    111,1 KB · Прегледи: 11
Prodolzen i posledniot lycaMigraciski paket.....za podobri ceni ke pocekame na 4ig, iako se somnevam na 208mkd,cena za 30 denovi povici/sms/5gb.
Крајно нелогично и помалку смешно е да очекуваме пониски цени од овие од 4iG или кој и да е друг...

Денес цел ден не сум достапен, а можам да звонам, има ли некој сличен проблем ?

Кога сум врзан на Wi - Fi не ми работи дата интернет и дојдовни повици, штом ќе излезам од дома, доаѓа 5Г и имам дојдовни повици. Баш чудна ситиација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom