MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.319
Поени од реакции
6.410
2 problemi kaj mene na edniot br, resija utre cekam za posledniot br, zamenska sim(odnosno mTel sim)ne lyca ....
ke cekam uste za 5 dena koga ke plajkam smetki da vidam otp od kb,dali ke stigaat....
Btw, na nivniot email im vrativ pojak so uste povejke xx raboti se javija za 5min, i broj po broj probuvaja od kaj niv da se otkrija sto e problemot....
Допрва ќе почне паника да ги фаќа затоа што во моментов има масовен прилив на корисници од Lycamobile кон другите оператори најмногу кон А1 слично како што имаше кон Lycamobile кога ги пуштија повеќемесечните пакети.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.061
Поени од реакции
4.562
Допрва ќе почне паника да ги фаќа затоа што во моментов има масовен прилив на корисници од Lycamobile кон другите оператори најмногу кон А1 слично како што имаше кон Lycamobile кога ги пуштија повеќемесечните пакети.
Jas im spodeliv deka ako ne se soberat nabrzo 4 brojcina ke si odat na a1 i deka osvem internetot / se drugo e 5 skali podolu od lycamobile.!

Attachments

Член од
6 август 2014
Мислења
89
Поени од реакции
108
А не е ниту интернетот, бидејќи одамна заклучивме дека само ти имаш таков интернет. Дали е до Прилеп, дали до твојата локација, ама друг нема вакви брзини. Така што - и тоа нечини.
Автоматски споено мислење:

Pocnaja da zvonat od razlicni 0738xx xxx brojcina, ama ima nekoj dousnik od tuka ili It forum,sto se mu spodeluva/cita tuka pa upateni se dobro, znaat se tuka sto komentirame.....
sami stigaat sms, sami se aktiviraat paketi ....jaooo majkooo vucicuuuuu
Го добив потполно истиот одговор. Што значи се е само прекопирано без никаква намера за какво било решевање на ова што се жалиме. Само да се испрати некаков одговор. И кај мене нема никакви пакети плус по приговорот.

Само масовни приговори кон АЕК ни е спас! Испраќајте!

Последно уредено:

corban83

Corban
Член од
22 јули 2024
Мислења
82
Поени од реакции
61
ОК, само можам да заклучам дека е селективно, како и други недостатоци. А претпоставувам и ти не си во Скопје.
Не сум, не. Проблеми со интернет, повици и смс еднаш само сум имал ама пак незадоволен сум со цените и невозможност на проверување на пакети, кредит...

Член од
6 август 2014
Мислења
89
Поени од реакции
108
Значи всушност се сведува дека надвор од Скопје брзините се ОК, веројатно заради порастеретеноста на мрежата.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.061
Поени од реакции
4.562
А не е ниту интернетот, бидејќи одамна заклучивме дека само ти имаш таков интернет. Дали е до Прилеп, дали до твојата локација, ама друг нема вакви брзини. Така што - и тоа нечини.
Автоматски споено мислење:

Го добив потполно истиот одговор. Што значи се е само прекопирано без никаква намера за какво било решевање на ова што се жалиме. Само да се испрати некаков одговор. И кај мене нема никакви пакети плус по приговорот.

Само масовни приговори кон АЕК ни е спас! Испраќајте!
Kako samo kaj mene taa brzina ...., eve od krivogastani mejgu Prilep i Krusevo

Attachments

Член од
6 август 2014
Мислења
89
Поени од реакции
108
Задоцнет ти е одговорот... во меѓувреме имаше повеќе мислења и заклучок на темата...

Zet

Член од
15 април 2024
Мислења
14
Поени од реакции
9
Брзината на интернетот (Охрид) во зависност е и поголема (нормално и помала). Сепак тоа што не се одговорни не се, ги чекам недела и пол да испратат нова картичка Други проблеми не сум имал, напротив јачината на сигналот ми е подобра отколку со lycamobile.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom