Имаш претстава колку клиенти имаат А1 и Телеком групациите? А1 Group и Deutsche Telekom? Големиот пазар во Македонија 100м клиенти имаат па се тепаат за колачот.im smeta tret igrac, vaka si go delat kolacot pola pola
Околу 2 000 000 има вкупно активни картички во Македонија, од кои дел се по два броја на некои ги користат дури се овде на одмор и повеќето се на претплата. Најголем процент имаат Македонски Телеком и А1 Македонија, а помалку од 5% имаат останатите мобилни оператори(Lycamobile, Telekabel, Greenmobile, MTEL). Овие помалите што се од MTEL се тука на пазарот колку да се речи дека има конкуренција и избор за претплатниците, а дека ќе сменат нешто ништо не можат.Имаш претстава колку клиенти имаат А1 и Телеком групациите? А1 Group и Deutsche Telekom? Големиот пазар во Македонија 100м клиенти имаат па се тепаат за колачот.
А1 групација има 30m а Дојче 250m корисници. Не знам за каков колач се зборува погоре искрено, ама муабетот со колачот е навистина смешен. Околу МТЕЛ нема смисла уште да се прави муабет за што се дојдени тука.Околу 2 000 000 има вкупно активни картички во Македонија, од кои дел се по два броја на некои ги користат дури се овде на одмор и повеќето се на претплата. Најголем процент имаат Македонски Телеком и А1
Искрено ме интересира, која ти е поентата да имаш неограничен интернет на телефон? Навистина не ја разбирам потребата во 21 век со неограничен домашен интернет, на мобилен телефон да бараш неограничен интернет.Заборавете на други постпејд пакети на MTEL, нема ни да имаат други со подобри услови и не се надевајте на домашен неограничен интернет.
Ама имаат потреба луѓето да ги трошат парите од платата, во А1 дури беа ланските тарифи агентот на некои му велеше за 100 денари плус имаш неограничен интернет оти овој ти е малку и поголем буџет и се нафаќаат луѓе на тоа да земат тарифа со неограничено се.А1 групација има 30m а Дојче 250m корисници. Не знам за каков колач се зборува погоре искрено, ама муабетот со колачот е навистина смешен. Околу МТЕЛ нема смисла уште да се прави муабет за што се дојдени тука.
Искрено ме интересира, која ти е поентата да имаш неограничен интернет на телефон? Навистина не ја разбирам потребата во 21 век со неограничен домашен интернет, на мобилен телефон да бараш неограничен интернет.
Se skapale ....eve kolona red se ceka pred mtel, za postpejd...Мтел малку ги смениле пакетите во средниот и најскапиот пакет за мобилна имаат неограничено разговори према Мтел зона и мислам од 20 на 40 gb зголемено
A1 mreza....Mtel za mobilna koristi mreza od Telekom taka? Ima 5G za internetot ili na 4G e organicen? Ako koristi nekoj neka pise dali ima bilo kakvi problemi ili se e super
работи на А1 и нема 5Г. за работење работи само сеуште немаат мобилнаапп и проверка на потрошена дата е тешко, стига смс само.Mtel za mobilna koristi mreza od Telekom taka? Ima 5G za internetot ili na 4G e organicen? Ako koristi nekoj neka pise dali ima bilo kakvi problemi ili se e super