MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ја викам нема, али ај прашај и друг, ќе ти потврдат.
100% мислам дека го има некој од моиве контакти на мсн ама не сега дека касно е, ај утре ќе видиме ќе се потрудам да побарам, а ако нема значи немит

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Е сега таа страна е за кој те избришал или кој те блокирал?
Ало , луѓе не идете на тие страници ... тоа е чиста измама... влагаш таму се конектираш и автоматски ти го знаат пассвордот ... после кога не си ОНЛАЈН ставаат бот или незнам што и праќа на сите контакти линкови до нивната страна.

Поздрав!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.826
Поени од реакции
5.636
100% мислам дека го има некој од моиве контакти на мсн ама не сега дека касно е, ај утре ќе видиме ќе се потрудам да побарам, а ако нема значи немит
100% има и ако ја најдеш друже прати ми линк по пп

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
100% има и ако ја најдеш друже прати ми линк по пп
ќе се обидам утре и јас цело време се канам да го најдам ама заборавам:helou:

К

*Каталонец*

Гостин
Ja imam edno problemce!staviv skin i sea ne mozam da pracam nisto se gasi celo msn-pomos!

К

*Каталонец*

Гостин
Не е до скинот, стај понова верзија на МСН не 8.5, ако не е ни до тоа фрлај ПС-то :helou:
decko ne e do msn-to ni pa do skinot ja msn-to go imam eheeeeeee i ne mi praelo problem ama sea doznav deka e antivirusot toj so mi prae problemi treba da se nabavi nekoj drug pod HITNO:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Епа сними си нов антивирус и не га гњави темава.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Абе добро шо е финтава.Кога пишам со некои контакти на месинџеров дел од пораките не ги примаат.На постарата верзија барем ми пишеше дека пораката не е испратена.Чаре???:toe:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Абе добро шо е финтава.Кога пишам со некои контакти на месинџеров дел од пораките не ги примаат.На постарата верзија барем ми пишеше дека пораката не е испратена.Чаре???:toe:
AИииии кај мене исто!!!

Стварно не знам што QR му е на мсн-во. :uvo:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Обично ако разговараш со некој што е приклучен на Yahoo Messenger, ем ти ги враќа тебе пораките, ем него му стигаат :D

А ако не ти ги враќа, а не му стигаат него, или нешто имаш мал проблем со интернетот, или од серверот на Live Messenger прават нешто..

Ако го немаш, симни си го Windows Live Messenger 8.5.1302

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
дали има додаток за да кажува што слушаш на винамп за 9кава?
ако има линкче

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
дали има додаток за да кажува што слушаш на винамп за 9кава?
ако има линкче
МСН плус најновата верзија што може да ја најдеш

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
колку што знам мене не се подесува ништо откако ќе го снимиш пушташ винамп и тоа нели треба да ти биде штиклирано кај топикот и толку готова работа.

ПС. ако ова работи и еве пушташ песна на винамп (си свири што си свири) а тоа време го штиклираш кај топикот тоа, епа не очекувај одма да ти ја покаже песната туку ќе треба следна трака да пуштиш за да ти покаже

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom