www.meebo.comЈас па мислев до мене е проблемот шо неможев дља се уклучам. Место то го користам ebuddy.com некој да не знаи некоја друга ваква страна?
Моментално и од меебо не може да се конектира :nesum:
Колку што јас знам, таа опција не е возможна. :wink:Да прашам некој дали знае уопште дали е ова возможно и како?
На пример некој ми напраил Share Background. Јас прифаќам и мене ми се става таа позадина на мснто. И како може(јас не најдов) значи таа позадина да ја извадам у слика (.jpg .bmp........). Итно ми е па...
Кажи му нека ти ја прати сликатаДа прашам некој дали знае уопште дали е ова возможно и како?
На пример некој ми напраил Share Background. Јас прифаќам и мене ми се става таа позадина на мснто. И како може(јас не најдов) значи таа позадина да ја извадам у слика (.jpg .bmp........). Итно ми е па...
Провери дали ти е штиклирано тоа за да ги покажува емотиконите.Дали некој од вас што користи МСН 9.0 има проблем со емотиконите?Освен основните ниедна друга икона не покажува.Ни на праќање ни на примање.Чаре?
Штиклирано е, ама сепак уште не го покажуваПровери дали ти е штиклирано тоа за да ги покажува емотиконите.
Туку што е проблемот со 9.0 супер си беше порано сега ни камера ни voice не функционира, воопшто не можам да ги вклучам, кај вас во ред е?
Логирај се на мејл, десно имаш едно Options, после најдолу More options, па View and edit your personal information, и ќе видиш таму еден блок Password reset information и таму имаш :smir:Абе може го поставиле прашањево порано ама ме мрзеше да барам па ке ве прашам. Како се мења пасворд на мсн???