MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас си седам на 8.5 верзијата. Да не си ја урочам ама не ми прави проблеми. Али и онака поинтересно е со Месенџер Плус.

Имам вирус ... на сите контакти им пуштам некој zip file

Има спас ?

Да, веќе 2-3 дена еве што праќаш.

f_untitledm_a5e92ad.jpg

Преинсталирај го msn, мислам дека би требало да се реши.

Да, веќе 2-3 дена еве што праќаш.

f_untitledm_a5e92ad.jpg

Преинсталирај го msn, мислам дека би требало да се реши.

Пробав така џабе е :(

Го форматирав завчера ама колегава мој успеа пак да закачи вирус , а не можам пак да го форматирам компјутеров заради мсн - то

Знам дека една другарка го имаше истиот проблем па со преинсталирање се реши.
Пробај скенирај со некоја од антивирусните или SpyRemover, друго не знам што да ти кажам. :toe:

Пробав така џабе е :(

Го форматирав завчера ама колегава мој успеа пак да закачи вирус , а не можам пак да го форматирам компјутеров заради мсн - то

Јас би ти го препорачал Spyware Terminator, на мене ми помогна...

П.С Провери ПП :wink:

Иди во Program Files и кај што ти е инсталирам мсн-от.. И внатре треба да го имаш тој фајл што ти се праќа... Само избриши го... Бар ја така го решив :)

Имам вирус ... на сите контакти им пуштам некој zip file

Има спас ?

И јас имав едно време такво џиџе, само си пуштив АВГ да скенира, си го најде вирусот, и после само DELETE и како нов е :smir:

Јас ја иам 8.1 верзијата, ама нешо во последно време често ми крашнува ( донт сенд и слични глупости ).
сакам мислења од вас, како сте задоволни од 8.5 и 9.0, и препорака која да ја инсталирам :smir:

Јас ја иам 8.1 верзијата, ама нешо во последно време често ми крашнува ( донт сенд и слични глупости ).
сакам мислења од вас, како сте задоволни од 8.5 и 9.0, и препорака која да ја инсталирам :smir:

9.0

До сеа сум немал никаков проблем од никаков тип. Работи беспрекорно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom