Z
За што е ова сега?:kesa:
Доколку ти е пробиен пасвордот да напишеш порака на оние од online support и да се надеваш дека ќе ти помогнатЗа што е ова сега?:kesa:
Знам,го пополнив,па чекам одговор на алт.мејл....ако биде...а не верувам да биде...:uvo:Фала до дечкото што го остави линкот за пополнување на барањето:smir:Формулар за пополнување за да го повратиш меил акаунтот.
Функционира и тоа како. За 24 часа највеќе ако правилно си пополнил. Од искуство.Да не те разочарам ама повторно морам да кажам, нема шанси да го вратиш тој акаунт. Тоа со поддршката не функционира тие примаат илјадници меилови секој ден ниту ги отвараат.
Некој error вади?Знам дека до сега објаснувавте за вакви работи, ама еве сеа пробувам да се логирам на маилот на братучетка ми, зашо треба да и проверам нешто ама несака ... сигурна сум дека не е сменета лозинката, ама несака да се логира. Алтернативната адреса и е истата на која неможе да се логира, а одговорот на прашањето не си го памти (ми рече дека коа го правела маилот не обрнувала внимание многу на тоа). чаре има??:smir::smir:
Провери дали лозинката ја пишувате со/без Caps Lock, дали пишувате на кирилица/латиница, дали може да се логира на месинџер, ебади, меебо, хотмеил и слично... ако ја пишувате исправно лозинката и никаде несака да ви се логира ондак пробајте со алтернативен меил, ако и таму незнаете лозинка пробајте да ја вратите исто така со алтернативен меил или тајно прашање... ако не бива ни тоа ондак... незнамЗнам дека до сега објаснувавте за вакви работи, ама еве сеа пробувам да се логирам на маилот на братучетка ми, зашо треба да и проверам нешто ама несака ... сигурна сум дека не е сменета лозинката, ама несака да се логира. Алтернативната адреса и е истата на која неможе да се логира, а одговорот на прашањето не си го памти (ми рече дека коа го правела маилот не обрнувала внимание многу на тоа). чаре има??:smir::smir:
Не вади error зошто пробувам да се логирам на страната на хотмаил. Несака со таа лозинка, а она ми вика дека никогаш не ни ја менувала, од секогаш и е така. Сега проверив за на мсн да се логирам и ми јавува грешка 80048823. Гуглав малце ама не разбирам што да правам :nesum:Некој error вади?
Ако вади тоа key ports error или како и да беше мислам дека малце потешко да се среди.
Исто од провери датумот и времето на компјутерот да се точни.
Опиши малце.
Таа грешка значи погрешна лозинка. Очигледно е променета лозинката, ако не користиш Caps Look или кирилица.Не вади error зошто пробувам да се логирам на страната на хотмаил. Несака со таа лозинка, а она ми вика дека никогаш не ни ја менувала, од секогаш и е така. Сега проверив за на мсн да се логирам и ми јавува грешка 80048823. Гуглав малце ама не разбирам што да правам :nesum: