А
Ајсшутер
Гостин
Ќе може некоја малку постара верзија на мсн, новата глупа ми е некако.. и како да и направам unistal на оваа сега што ми е небива обично.
There was a problem with this instalation. Windows Live Suite was not instaled.
Инсталирај го ова и преку него избриши се` што е поврзано со МСН. Потоа пробај да ја инсталираш 8.1 верзијатаThere was a problem with this instalation. Windows Live Suite was not instaled.
System error details
Code: 0x8000ffff
Discription: Catastrophic failure
Решение, ова ми го дава кога пробувам да го инсталирам мсн-то.
Мислам дека е забрането за хакнување разговари ама јас имам програма за да хакнувам и пак да ги вракамЛуѓе кажујте чаре за хакнато мсн.не се работи за моето,ама стварно пробав се да дојдам до пасвордот,никако не можев.МСН-то не се уклучува,праќам пасворд на алтернативен меил,таму нема никаков пасворд во сите папки.Со истиот мејл е креиран и фејсбук,и тој е блокиран:kesa:.Јас со мои податоци на тој ПС си работи се ОК,и мсн-те и фејсбукот.нема друго освен да е хакнат...Кажујте чаре ќе ве молам,итно ми е работава да ја средам заедно со ваша помош :wink:
Може името на програмата ?Мислам дека е забрането за хакнување разговари ама јас имам програма за да хакнувам и пак да ги вракам
не знам дали е со сигурно хакнато,ама се ме асоцира на тоа.алт.мејл не стигнува,преку meebo не може,од друг пц не може...незнам шо може да биде работаваМислам дека е забрането за хакнување разговари ама јас имам програма за да хакнувам и пак да ги вракам
... и не ти работиМислам дека е забрането за хакнување разговари ама јас имам програма за да хакнувам и пак да ги вракам
А можеш да си влезеш на маилот преку www.hotmail.com?не знам дали е со сигурно хакнато,ама се ме асоцира на тоа.алт.мејл не стигнува,преку meebo не може,од друг пц не може...незнам шо може да биде работава
Е дај кажи ми ја по приватна порака де (финтата за хак), да видам што е...Не работат такви програми за ресетирање на пасворди.
Единствена опција ти е преку алтернативниот маил ама очигледно тој е променет. Доколку е хакнат, тогаш тој што хакирал бил добро упатен и знаел дека треба да го промени и алтернативниот меил. За жал не можеш да го вратиш ќе мораш да креираш нов.
За хотмеил има многу лесна финта за пробивање но бидејќи нема дискусии за тоа ќе замолам да престане дискусијата.
Има неколку опции... оној кој е добро запознаен со SQL може прилично лесно да избрише акаунт на Hotmail слободните меил сервиси (Hotmail не одговараат за таков вид на напади) исто така ако сопственикот на мсн-то се логирал на туѓи компјутери ништо чудно на некој од тие туѓи компјутери да има некаков MSN Recovery со кој потоа е дознаена лозинката, исто така ако лозинката била име, презиме, дата на раѓање или лесно Secret Answer прашање ништо чудно е да е хакнато од најдобар другар )) и исто така има уште една опција... а тоа е фишинг... значи некој го превзема дизајнот од некој сајт каде што за да се логираш внесуваш лични податои и истиот е програмиран внесените податоци да му ги испраќа на меил без притоа ти да приметиш дека уствари се логираш на лажен сајт и како последна опција е вирус испрограмиран сите колаиња и слични податоци од заразениот компјутер да му ги испраќа на креаторот на вирусот (прилично лесен за програмирање и доста ефикасен вирус).Луѓе кажујте чаре за хакнато мсн.не се работи за моето,ама стварно пробав се да дојдам до пасвордот,никако не можев.МСН-то не се уклучува,праќам пасворд на алтернативен меил,таму нема никаков пасворд во сите папки.Со истиот мејл е креиран и фејсбук,и тој е блокиран:kesa:.Јас со мои податоци на тој ПС си работи се ОК,и мсн-те и фејсбукот.нема друго освен да е хакнат...Кажујте чаре ќе ве молам,итно ми е работава да ја средам заедно со ваша помош :wink: