Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко што знам америчките телевизии имаат хаштагови на сериите нивни, ама коментари од твитер не сум сретнал до сега.Нека ги даваат и коментарите од твитер ако веќе ставаат и хаштагови на екран![]()
Нека ги прикажуваат коментарите од фејсбук и твитер за Танц со ѕвездите што ќе биде шоуто бар тоа знам ќе се коментираKaко што знам америчките телевизии имаат хаштагови на сериите нивни, ама коментари од твитер не сум сретнал до сега.
Taa документарна серија не беше стараДенес и утре се снима мислам првата епизода од "Тврдокорни" за Јосиф Даскалов.![]()
Римејк се прави изгледаTaa документарна серија не беше стара,да не праат сега римејк или некое ново продолжение на истата ?
Cо истите тие глумци?Римејк се прави изгледа![]()
Ги немам гледано претходните епизоди, а денес ги видов само Диме Илиев и Рубенс Муратовски.Cо истите тие глумци?
Тврдокорни е добра серија ,музиката е да се наежиш ,а па тоа како глумат е феноменално направено
Музиката е од Вангелис (Грк), немаат откупено права за оваа музика.Позитивно ме изненади ова за Тврдокорните... мислев дека ќе останат само на МНП од старите проекти. Секоја чест
( Само музиката да не ја менуваат од серијата)
Да се самоцитирам, од другите попознати актери (барем за мене) глумеа и Сашко Коцев во улога на Јосиф Даскалов, Драган Спасов-Дац (турски судија мислам дека беше), Ѓокица Лукаревски, имаше еден Лазар (ама не е Лазар Бараков) и уште некои што не ги познавам. Диме Илиев претходно што го спомнав беше поп.Ги немам гледано претходните епизоди, а денес ги видов само Диме Илиев и Рубенс Муратовски.![]()
![]()
Утре ќе ти кажам подобро.![]()
Tи беше на снимањето ?Да се самоцитирам, од другите попознати актери (барем за мене) глумеа и Сашко Коцев во улога на Јосиф Даскалов, Драган Спасов-Дац (турски судија мислам дека беше), Ѓокица Лукаревски, имаше еден Лазар (ама не е Лазар Бараков) и уште некои што не ги познавам. Диме Илиев претходно што го спомнав беше поп.Интересна е приказната и снимањето беше доста интересно, едвај чекам да го видам кога ќе го средат во едно парче од 30-тина минути.
![]()