кај ја виде?
На ЛЦД телевизорите може да се најде со скенирање во дигитална а ја има мислам и на Макс Тв!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај ја виде?
А ова што ќе се случи не ти е квалитет?Абе ако ми прави присилна наплата барем да биде тоа со екстра квалитет, вака е чист рекет...
Да на Макс тв ја има
Е сега да ме утепаш не ми текнува.Оди во менито на поднесување -телевизија и одбери неозначени канали. Таму би требало да ти ја покаже.На кое бројче беше HD МТВ на MaxTV?
од скопје си?На ЛЦД телевизорите може да се најде со скенирање во дигитална а ја има мислам и на Макс Тв!
Многу намалиле, од 10 серии - 6 им се турски. Како што видов од промото само Титаник, Борџиите, и Анубис им се добри, и можеби таа кинеската со империите, другото крш.Еве реков јас ради МТВ и другиве телевизии ќе намалат со турксите серии
од скопје си?
a зашто МТВ HD неколку дена нема лого? ова го приметив на Макс тв
можеби ќе го тестираат новото лого на тој програм![]()
Сител милион години напред ? хаха ма дај, по крш проекти немам видено. Лила! Канал 5 добро почнаа на времето, па мислев после ликвидацијата на А1 ќе им тргне на уште подобро, ама се испречија турските серии...Многу намалиле, од 10 серии - 6 им се турски. Како што видов од промото само Титаник, Борџиите, и Анубис им се добри, и можеби таа кинеската со империите, другото крш.Ама пак за разлика од Канал 5, Сител според програмава се милиони години напред. На канал 5 само Луд, збунет, нормален ако даваат, другото се само турски серии. Како и да е МТВ1 е најдобра.
![]()
Битола јас на лцд неможам да фатам мтв хдНе од Кр.Паланка
--- надополнето: 21 септември 2012 во 16:55 ---
Да,нема лого и на дигиталната незнам зошто.
Изгледа ова е новото лого на МТВ:
![]()
Не претерувај,неможе да се спореди со тоа лого што било тогаш на ХРТСамо да не е ова, ваква единица ХРТ имаше пред 15 години
![]()