Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битола јас на лцд неможам да фатам мтв хд
не е на цела територија то можно освен ако си на макс тв
Комплетно нова програма.Незнам, можеби некој напишал ама некој да ми каже што ќе биде ново на МТВ, само логото или?
Не претерувај,неможе да се спореди со тоа лого што било тогаш на ХРТ
Гледам дека иделе според боите на знамето, и не е така лошо иако сите очекувавме кујзнае што. Само кај кецов малце да се поправи. (*ако биде ова)![]()
Вакво ли ќе биде новото лого ?
Мислев според сериите друже, а не политика да мешаш. Сител ќе даваат 3,4 серии од нетурско и неиндиско потекло, а Канал 5 според најавите само 1. Инаку и двата канала ми се исти, зашто и да ги дадат тие серии ќе ги бутнат во термин кој не е соодветен за гледање како 1 по полноќ, така да исто ти е. А за Лила и остала багра не коментирам.Сител милион години напред ? хаха ма дај, по крш проекти немам видено. Лила! Канал 5 добро почнаа на времето, па мислев после ликвидацијата на А1 ќе им тргне на уште подобро, ама се испречија турските серии...
да и jас тоа заприметив, вака би било подобро:Жолтиот квадрат со единицата е малку преголем и непропорционален. Да го намалат малку и навистина фино и стилски ќе биде. Убаво што им текнало да ги користат националните бои, сепак се работи за национална телевизија. Само ме плашеше да не стават лав на логото.![]()
Ја на обична антена ни основното мтв не го фаќам, само мтв 3 некад, кога не врнеНе е на Макс Тв без Макс без ништо,мислам дека овде фаќа некако сигналот од куманово не ми е јасно баш како,али ке го има наскоро низ цела Македонија како и да е.