- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.665
- Поени од реакции
- 4.031
Ne mozat da go izbrisat tv to od panelot kaj niv, ponedelnik ke cekame strujcnak da go izbrisi pada proraboti...И мене ми бара исто ,првин држава,па username и password.
Ne mozat da go izbrisat tv to od panelot kaj niv, ponedelnik ke cekame strujcnak da go izbrisi pada proraboti...И мене ми бара исто ,првин држава,па username и password.
neeli gledas deka kaj tv imas 0/1 nemas nisto aktivirano,izbrisi aplikikacijata i startuvaj ponovo, neemoze da nemas vakov so kod da vnesesKaj mene ,se pojavi update na move app,na samsung i ne raboti sega .... onaa korpa ja nema da trgnam ured mobilniot sto 1/1 i go ima tel, na nego si raboti...na samsung tv,izgleda stoi starata verzija iako stoi 1/0 tv ama korpa da izbrisam nema... Od mtel ne znaat stoe...
Ok od mars sum padnat...neeli gledas deka kaj tv imas 0/1 nemas nisto aktivirano,izbrisi aplikikacijata i startuvaj ponovo, neemoze da nemas vakov so kod da vneses
Прегледај го приврзокот 433248
Toa e stara verzija, kakov ured koristis?Ok od mars sum padnat...
na nivniot panel ne mozat da go izbrisat samsung tv,telefonot mozat, vakov ekran nese pojavuva
Samo
Move
Drzava
Userr i pass
Кај мене на прво отворање апликација на мобилен бараше тоа што го напиша погоре а додека на телевизор е сликата погоре од 123456Ok od mars sum padnat...
na nivniot panel ne mozat da go izbrisat samsung tv,telefonot mozat, vakov ekran nese pojavuva
Samo
Move
Drzava
Userr i pass
Samsung tizen os,okolu 3god,star,Toa e stara verzija, kakov ured koristis?
Move nemaat SK,sport club,samo arena i eurosport.Toa e stara verzija, kakov ured koristis?
А кој праша ова?Move nemaat SK,sport club,samo arena i eurosport.
Дали тоа значи дека во скоро време Витолиште ќе стане прво село во Македонија со целосна сателитска телевизија од mSAT? Ја поздравувам одлуката, но и да внимават на договорот, после истекот важат други повисоки цени на телевизијата, имаше во ценовникот нека го проверат.Nee bas taka ima 10~15% od teritorija i naselenie kade osvem total i msat nema dr,opcija nema ni boom signal,
Ima mesta kade sueste osvem komboBox na A1, telekom ne saka da pusta Lte fix net, tamu samo total i Msat, ama total potfrli komplet so cenite 419mkd,so 20 kanali. Msat Start e so nad 100kanali i 12m pola cena 175mkd/ 12m,po 350mkd sto za 24meseci cenata idi 260mkd.
A za Move treba 20mbps...
kade sto mie mene vikendicata na selo telekom e so slaba mreza samo A1 ima 50~60/20mbps na 4g. Site ziteli tamu se so total ili A1 combo box, Sega zapocnaja da menuvaat od Total na mSat ima 3~4 satelitski mSat...
Stara e ovaa verzija, taka kazi jas mislev amazon fire ili android tv e, na niv ja imas najnovata verzija, najverojatno za samsung ne e uste sredena, koga ke ja sredat ke bide 100 pati podobro ke se iznenadis jas se iznenadiv nema nikakov error i se raboti potecno od prethodno i ima povekje funkcionalnostiPosle 5 dena se javija od mtel,deka konecno go isbrisale profilot i deka tv e trgnat od panelot ,se najaviv isto so userr i pass,koj na telefon raboti bez problem,
@MALINOV.A da kazi koja verzija e ova,(nova/stara)bidejki druga na app store na samsung nema...
Za nijansa move e pobrza/podobra i od explore i od replay
I sega raboti glatko i bez bug's....vrajkas nazad videoteka se raboti .....Stara e ovaa verzija, taka kazi jas mislev amazon fire ili android tv e, na niv ja imas najnovata verzija, najverojatno za samsung ne e uste sredena, koga ke ja sredat ke bide 100 pati podobro ke se iznenadis jas se iznenadiv nema nikakov error i se raboti potecno od prethodno i ima povekje funkcionalnosti
Samo toj sto ima magenta i 30dena move trial L,pada ti napravi komparacija ...И како е во споредба со магента од телеком? Општо