Kaj mene ,se pojavi update na move app,na samsung i ne raboti sega .... onaa korpa ja nema da trgnam ured mobilniot sto 1/1 i go ima tel, na nego si raboti...na samsung tv,izgleda stoi starata verzija iako stoi 1/0 tv ama korpa da izbrisam nema... Od mtel ne znaat stoe...не е за секого интернет, го искл нетот и пробал на друг уред нејкело, ах бе , на мобилниот уред морас да одјавиш уред ако сакаш на друг да се најавиш дал на мобилен или тв.
во мени-налог идеш
Прегледај го приврзокот 433207
Прегледај го приврзокот 433208
mtel nemoze da neznaat, ke im kazes ubavo odjavete me od uredite site im davas datum na raganje i tolku, odma te brisat, preeska mi go sredija toa, i ova ne e L paket, mojot e L paket na 4 urediKaj mene ,se pojavi update na move app,na samsung i ne raboti sega .... onaa korpa ja nema da trgnam ured mobilniot sto 1/1 i go ima tel, na nego si raboti...na samsung tv,izgleda stoi starata verzija iako stoi 1/0 tv ama korpa da izbrisam nema... Od mtel ne znaat stoe...
Ova e L paket test30 dena/trial verzija,mtel nemoze da neznaat, ke im kazes ubavo odjavete me od uredite site im davas datum na raganje i tolku, odma te brisat, preeska mi go sredija toa, i ova ne e L paket, mojot e L paket na 4 uredi
Дали може на LG Webos.Oва е потег да привлечат млади да земат претплата. Ама горе доле од мадиве веќе знае од прилика што сакаат, барем оние што се упатени што нудат телевизиските оператори.
Немам таков телевизор, не сум ни пробал за да знам.Дали може на LG Webos.
Na LG WEBOS dali moze.Ova e L paket test30 dena/trial verzija,
no napomnaa deka 1tv i 1 tablet/telefon, a ako kupis L paket 4 uredi, im objasniv se 10 min, demek vika eve samsung tv,mi cita,android tel, toa sto pisuva,vika eve go izbrisav i tv i tel, i dodeka zboruvame se najavuvam,pak isto, vika decko tehnicka duri ponedelnik jas tolku znam ...
Sega probav na dr,tel isto pokazuva slot ,znaci nee izbrisan Tv
Proveri na aplikaciite dali ja imas MOVE za download...Na samsung i Hisense ja ima..Bi trebalo da ja imas i na LG...Ako ja imas simni ja i toa e toa.Na LG WEBOS dali moze.
Na LG WEBOS dali moze.
Па валда е тој што ги го дале од мтел на маилБара username i password.
Не ми дале ништо,се отвара и те прашува username и password.Па валда е тој што ги го дале од мтел на маил
Vnesuvam jas i vika no slot avaliable,(isto probav na drug tel/isto se pojavuva-no slot) a odi prvo move ,pa drzava pa ponatamu userr i pass i tolku nema Qr za skenirajne...toa ako go ima na android app,Па валда е тој што ги го дале од мтел на маил
Odi na app,store baraj move tv appNa LG WEBOS dali moze.
И мене ми бара исто ,првин држава,па username и password.Vnesuvam jas i vika no slot avaliable,(isto probav na drug tel/isto se pojavuva-no slot) a odi prvo move ,pa drzava pa ponatamu userr i pass i tolku nema Qr za skenirajne...toa ako go ima na android app,
Автоматски споено мислење:
Odi na app,store baraj move tv app