MoneyBookers (официјална тема)

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1.096
Поени од реакции
509
и кај мене баш ист случај денес,сумата што ја бара да ја впишеш последната децимала на среќа треба да ти се погоди за да поминеш,лошо е префрлањето од денари во евра,не иди точната сума......ако има некој поискусен да поможи овде
Кaј мене не ни бaрa сумa дa пишеш, не ми ни пoвлекувa oд кaртичкa, еднoстaвнo несaкa дa јa верификувa, јa немa ни oпцијaтa дa јa избришaм пa пoвтoрнo дa јa внесaм..

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
и кај мене баш ист случај денес,сумата што ја бара да ја впишеш последната децимала на среќа треба да ти се погоди за да поминеш,лошо е префрлањето од денари во евра,не иди точната сума......ако има некој поискусен да поможи овде
мене картичката ми е НЛБ ми стигна смс порака од НЛБ дека ми се повлечени, мислам дека 2,90 долари (не ме фаќајте за збор) и таа сума од смс пораката ја внесов. Ако не ви стигнува смс мислам дека коверзијата од денари во евра треба да ја пресметате по средниот курс на народна банка.[DOUBLEPOST=1410717486][/DOUBLEPOST]
Кaј мене не ни бaрa сумa дa пишеш, не ми ни пoвлекувa oд кaртичкa, еднoстaвнo несaкa дa јa верификувa, јa немa ни oпцијaтa дa јa избришaм пa пoвтoрнo дa јa внесaм..
Ме не еднаш ми се случи истото, поради тоа што незнаев дека немам доволно пари на картичката за да ми повлече, пробав 2-3 пати и потоа кога ставив пари, ја немав опцијата за верифицирање, им пиша емаил на скрил, им објаснув што е работата и веднаш го средија проблемот.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.325
Поени од реакции
7.076
мене картичката ми е НЛБ ми стигна смс порака од НЛБ дека ми се повлечени, мислам дека 2,90 долари (не ме фаќајте за збор) и таа сума од смс пораката ја внесов. Ако не ви стигнува смс мислам дека коверзијата од денари во евра треба да ја пресметате по средниот курс на народна банка.
од ТТК имам,не стигна ништо чекав околу саат време и се одлучив да пресметам според курсот,но се згеши за една децимала(пример ако требаше да напишеш 2.22 излегуваше 2.23),го повторив верификувањето 3 пати и излезе дека верификувањето пропадна........им пишав,да видиме дали ќе одговорат и кога.........

отворив сметка и на НЕТЕЛЕР,таму поедноставно е ти даваат број на акаунт,треба да се верификуваш да испратиш скениран пасош........е сега и тука мислам ќе ми пропадни овајпат зошто со мобилниот малку не е баш најчиста сликата за верификација,чекам одговор и кај нив........

Член од
15 ноември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Имам проблем со скрил акаунтот. Мојата картичка беше регистрирана на еден акаунт (не беше мој), сега јас си направив и ја избришав истата од другиот акаунт и го затворив. Сакав да ја регистрирам на мојот ми пишува дека е регистрирана на друг акаунт.
Ги контактирав и ми го испратија следниов документ. Првиот дел да го пополнам јас, вториот банката. Дали некој го имал истиот проблем и како го решил?
upload_2014-9-15_2-14-29.png

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Некој што има повлекувано пари од скрил на банковна сметка (девизна) да каже колку % му задржале. Некако не ми се вклопува логикава, пред 2 недели извадов 1700 евра, скрил ми задржа 2.5 евра за повлекувањето, а на сметка ми стигнаа 1650, што е некаде уште 3%. На последно повлеков 415 евра, на сметка ми стигаат 378 што иди некаде 9%... Некој слично ? Иначе на уни банка повлекувам....

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Некој што има повлекувано пари од скрил на банковна сметка (девизна) да каже колку % му задржале. Некако не ми се вклопува логикава, пред 2 недели извадов 1700 евра, скрил ми задржа 2.5 евра за повлекувањето, а на сметка ми стигнаа 1650, што е некаде уште 3%. На последно повлеков 415 евра, на сметка ми стигаат 378 што иди некаде 9%... Некој слично ? Иначе на уни банка повлекувам....
Мењај банка, види која е коресподентна со скрил, инаку вака ќе те дерат. Обично 0% зимаат ако е коресподентна.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Мењај банка, види која е коресподентна со скрил, инаку вака ќе те дерат. Обично 0% зимаат ако е коресподентна.
Кај да видам која банка е коресподентна со скрил ? Предлог нешто ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Кај да видам која банка е коресподентна со скрил ? Предлог нешто ?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Отвори девизна во некоја друга банка или директно прашај ја банката дали е коресподентна. Види комерцијална таа работи со доста банки.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Имам некои 3 и нешто евра на скрил, ми требаат истите на пејпал, па ако сака некој да размениме

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Oд скрил повлеков пари минатиот четврток (не вчера) и до денес парите уште не ми се легнати на сметка, да не повлекувал некој скоро пари од скрил???

Член од
15 јуни 2014
Мислења
83
Поени од реакции
6
Oд скрил повлеков пари минатиот четврток (не вчера) и до денес парите уште не ми се легнати на сметка, да не повлекувал некој скоро пари од скрил???
Jas povlekuvav na 9/10, pomina 7 dena i povise, a parite gi nemam dobieno uste na kartickata.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Mu trebaat na nekogo 4$ na skril vo zamena za 4 na pejpal?

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Jas povlekuvav na 9/10, pomina 7 dena i povise, a parite gi nemam dobieno uste na kartickata.
Јас повлеков на 10ти, на банк трансфер, не на картичка, ми стигнаа на 13ти, т.е. во понеделникот. Сеа баш се јавив во скрил да прашам да не има некои проблеми ми рекоа дека се е ок, и дека сите трансфери си течат нормално. Вие што не ви се стасани уште пробајте јавете се на бројот, на емаил бавно одговараат.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Јас повлеков на 10ти, на банк трансфер, не на картичка, ми стигнаа на 13ти, т.е. во понеделникот. Сеа баш се јавив во скрил да прашам да не има некои проблеми ми рекоа дека се е ок, и дека сите трансфери си течат нормално. Вие што не ви се стасани уште пробајте јавете се на бројот, на емаил бавно одговараат.
Кој е бројот, на сајтот неможам да најдам тел. број.

Kajgana Shop

На врв Bottom