Момче/девојка кој/а се уште ја/го сакате?

Член од
30 ноември 2012
Мислења
44
Поени од реакции
18
Дали сте имале партнер или љубов ( која не сте ја добиле ) и сеуште ја сакате? Некого за кого сеуште жалите и кога некој ќе го/ ја спомне веднаш се растажувате? Јас имав но конечно го преболев

И раскажете малце за тие личности. Како сте ги запознале, каде , зошто ги сакате толку...

Ако си го сакала вистински, неможеш туку така да го преболеш. И имам, ама несакам да ја имам. На моменти можеш да бидеш пресреќен, на моменти ти иде да ги утепаш сите околу тебе. И се запознавме на МСН пред бајаги години.

Ејј бре све експерти одма преку оптички кабел читате карактер и дознавате која личност е позади...

Конкретно на темава иако е дупла, ќе одговорам. Една другарка ми има дадено екстра совет пред икс години кој одеше вака: Една љубов се заборава со друга, друга со трета, и така на n-та. Би додал тука да не се работи само хормонално истурање преку вечер, туку врските ипак да бидат бар од посериозен калибар.

Добро за тебе ама од најмалку 30 теми каде што се зборува на оваа тема и слично, ти мораше да отвориш нова.:pipi:
Ми се сере кога ќе прочитам нешто вакво.

Не се замарам со листање на застарени теми

Не се замарам со листање на застарени теми
Јас се замарам и затоа те предупредувам дека ако видам постоечка тема да отвориш во следните 30 минути денес ќе идеш на директен бан. Затоа мој предлог е да се замараш пред да отвориш.
И аман или пишувајте на темата или не пишувајте сите знаеме кој е автор.

Ја запознав на одмор.....и до денес жалам што не продужив со контактите, ја имам и на фб ама едноставно не контактираме, почнавме ептен жустро а завршивме за никаде....и тоа е тоа :)

И раскажете малце за тие личности. Како сте ги запознале, каде , зошто ги сакате толку...

За нешто што поминало и не завршило добро, кој е достоен тоа да го слуша, дали си ти или рандом луѓе на форум?

Ај пари да ми даваш па може ќе ти кажам, ама форумов нема баш деца од 12 години кои сакаат да зборуваат за такви работи.

Има една....младо дете....ам...еее....
--- надополнето: 5 декември 2012 во 08:40 ---
Дали сте имале партнер или љубов ( која не сте ја добиле ) и сеуште ја сакате? Некого за кого сеуште жалите и кога некој ќе го/ ја спомне веднаш се растажувате? Јас имав но конечно го преболев

Растажуење, не, со насмевка.
Жалење, не, пријатно сеќавање.

А за другоно...зини де, да ти кажам. Јок. Мое си е мое.

не постои девојка за сакање, секоја е курва, прво ќе напраи да се затрескаш во неа после ќе те одјебе

не постои девојка за сакање, секоја е курва, прво ќе напраи да се затрескаш во неа после ќе те одјебе

:pos:

Да, да, само жените заебуваат, вие мажите совршени ангели у пм...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom