Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не постои девојка за сакање, секоја е курва, прво ќе напраи да се затрескаш во неа после ќе те одјебе
Далеку не одиш со овој мозок братче верувајmarama. фала на одговорот. Така и си мислев дека горе доле се случува баш како што опиша, нормално во зависност од причината за раскинување, квалитетот на врската, карактерот на луѓето и слично. Секогаш има можност и место за изненадувања, како добри така и лоши изненадувања. Без разлика како било во врската , после врската факт е дека се менуваат работите.. тука зборувам за некое да речеме нормално раскинување без драма, ефекти и огномети. Кај овие турбулентниве раскинувања се очекуваат сите тие постраскинувачки моменти. Но тоа не е битно.
За побрзо преболување не ни можеме да збориме зошто тоа е сепак индивидуална карактеристика. Гледано од аспект на полови - мислам дека машките по раскинувањето не се доволно свесни за последиците, дека ги чувствуваат после извесно време, почнуваат да се навраќаат назад и такви ствари. Тоа е моето мислење...
Факт е дека ако постоела цврста љубов не може целосно да се избрише и заборави. Ситните работи постојано ке носат барем спомени ако веќе нема чувства.
Фала за загриженоста братчеДалеку не одиш со овој мозок братче верувајдодека не расчистиш со поранешната никогаш не можеш да имаш друга девојка и да ја засакаш вистински а ако имаш тогаш можеш само да ја повредиш таа која ќе ти биде партнер пошто ти не си ја преболел другата ... гледај расчисти си со поранешните спомени бидејќи ако не расчитиш со минатото немаш иднина
![]()
Тоа е суштината бе.The one that got away. Секако. Кој нема.
Hurts like a motherfucker.
Извини шо ќе ти речам ама арно ти се деси.Не знам со кој ум ќе пробаш некој да смениш,поготово некој шо пробале многу пред тебе (а ќе пробат и многу после тебе,и сите испрани во мозоците од филмој ко три метри над облаци, walk to remember и шо ти јас знам). И зошто некој да го менуваш,зошто не си најдиш некој кој веќе е таков? Или тие таквите не знаат како да те третират ко мивка па зато досадни се.Ех тој беше тој.... го знаев од порано ама не лично, trouble bad boy.. баш онаков каков одсекогаш ме привлекувал, таков каков всушност замислував дека еден ден ке сретнам и ке се обидам да го сменам..
Не бевме долго заедно ама за времето кое бевме е нешто што со ништо на овој свет не би можела да го споредам..
Одкако го запознав увидов дека е карактер како мојот, луда глава, авантурист, по малце побркан со мислите... чувствував дека тоа е мојата друга половина која некаде беше изгубена.
Не знам што се случи и како се случи, до сега со никој со кој сум била не сум се чувствувала така.. како да имаше не искри туку цел огномет меѓу нас, таа хемија.. го засакав толку многу што испаднав слепа на сите негови лоши страни. Не увидов ништо.. и другите ми велеа дека со него само го губам времето затоа што тој нема да застани само за мене и нема да се промени, и таа љубов која ми ја ветуваше не беше искрена...
несакав да верувам дека во неговиот живот имаше и други додека беше со мене... слепа бев на се.
Нашето немаше збогување, едноставно... се гледавме.... ни беше како во сон... и наеднаш исчезна, го снема... не ме бараше веќе. А јас не сум тип кој ке трча и моли на коленици некој да се врати иако ден денес кога ке се присетам солзи ми идат на очите... тој беше првиот и единствен за кој досега сум плачела. И колку да се обидувам неможам да го заборавам...и ден денес кога ке го сретнам сме во добри односи, сеуште ме вика како што ме викаше порано,сеуште исто ме гушка и бакнува.. дури некои и ме прашуваат дали сме уште заедно... а можеби тоа е поради тоа што се зближивме толку многу.
Можеби тоа е тоа што сеуште не ми дава да го заборавам...
ама знам што и да биде.. тој ке биде единствениот на кој кога и да е би му се вратила и да би била и со сто не би можела да го заборавам.
Извини шо ќе ти речам ама арно ти се деси.Не знам со кој ум ќе пробаш некој да смениш,поготово некој шо пробале многу пред тебе (а ќе пробат и многу после тебе,и сите испрани во мозоците од филмој ко три метри над облаци, walk to remember и шо ти јас знам). И зошто некој да го менуваш,зошто не си најдиш некој кој веќе е таков? Или тие таквите не знаат како да те третират ко мивка па зато досадни се.
Со тој ум шо го имаш,ниту ти некогаш покрај некој бидиш среќна,а уште понесреќни ќе бидат тие тебе шо те сакаат,ама едно биди сигурна,ти подобар не ни заслужуваш
Извини а кој си тоа ТИ да ме осудуваш? ти случајно да не си безгрешник, ангел слезен од небото
И како можеш веднаш да даваш такви закличоци дека заслужив тоа што ми се случи и не заслужувам подобро.. ти беше со мене кога сетоа тоа ми се случуваше, го позанваше него, знаеше каков е? знаеш јас каква сум? ПРЕКУ ... со ваквите осудувања, не можеш да осудуваш некој се додека не го запознаеш...
Еве пример, него го осусуваа сите, познаници другарки... зошто? Зошто не го познаваа.. немаа ни две минути муабет направено со него, и секогаш е најлесно да залепиш етикета „не чини“ на некој што не го знаеш...
Јас не побарав од него да се смени, јас го сакав таков каков што е.. со сите негови маани,
верувај ни одблиску не можеш да знаеш каков беше всушност тој.. Не го споредувам со никој од филмовите, тој од Трес Метрос е преблага верзија од него.. и апсолутно не ми беше филмот да правам такви споредби.
мене не ми сметаше ништо кај него... и не се обидов да го сменам... тоа значи беше фраза ако нашето траеше подолго, ама за жал рано заврши.
И извини ама кој си да речиш дека на овој свет никој не заслужува подобро???
Баш јас саслужувам најдобро, а тој не .. затоа што не знаеше да го цени тоа што некој го сака поради тоа што е.. а такви се наоѓаат ретко.