Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
што во последно време сум најголема мрза ѕ свет ме мрзи јадење да си напраам у пм:nerv::nerv::nerv:

Мрзлива сум ептен, ама ептен!
Стално се успивам
И стално каснам :)
Знам да се изнервирам до максимум за тешка глупост
Кога ќе се скарам со некој или држам инат или преку ноќ заборавам се' и утредента се понашам ко ништо да не било....

Pa se zamaram so sitnici so znaat da me zamislat i da me iznerviraat i da mi go upropastat denot.I sekogas si naogam po nekoja precka za toa sto go sakam.Baram vlakno vo jajceto so narodski bi se kazalo.A se nadevam deka ke se promenam ama stvarno tesko mi ide:smir:

Често кажувам повеќе од она што е потребно. Откога ќе избројам до 10 сфаќам дека би било подобро да сум премолчела. :nesum:

мојата искреност која стига до суровост ако треба ќе погинам ама ќе го кажам тоа што го мислам и то што не можам да лажам воопшто
мојата умешност да напраам конфликт таму каде што никој не може и вечниот проблем со изразувањето

Четврто, сомневањето кај другите. Кај мене тешко се добива доверба, а пак ако ја изгубиш не ја враќаш. Но, понекогаш претерувам, и не верувам на најбаналните работи....

The same, исто така проблем ми е тоа што сум многу срамежлива со луѓе кои не ги знам добро... откако ќе ги запознаам подобро е тогаш неможат да ме допрат од зборење...:baeh:

во последно време прагот на толеранција ми е намален за премногу,ако некогаш некој можел да ми се качува на глава и тоа малку подолго сега на второто опоменување го мавам не знам што ми е:uvo:

Се секирам за непотребни работи...:toe:

тоа што мала ситница може да ми го расипи дено.

Скоро секогаш сум балансирач на пробмелмите кои се појавуаат секаде каде ме има

Голема педантерија сум и многу ми смета тоа у некој моменти и ситуации

Што незнам да лажам,секогаш искрена сум :tapp:

Толку многу вложувам труд и напор за да добием нешто и после се откажувам од тоа =/

Тоа што за се многу размислувам...

некогаш ми неубо шо неможам да си се искажам кој сум и шо сум...
оти луѓето нема да сфатат... и ке мислат дека сум weird.... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom