Моето прво Audio CD

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Па првите дискови ги купивме во САД: глорија естефан, саундтрекот мен ин блек, саундтрекот спејс џем, бекстрир бојс, и AC/DC ( што понатака ми го диктираше темпото):pos2:
Еј да бе,и Backstreet Boys си ги заборајв,мојт омилени:)

Моето прво цд колку што се сеќавам беше албумот Americana од Offspring. Тој албум ми е еден од поомилените, дека тука ги имат и најголемите хитови заедно со Smash.

Prvo original CD mi beshe nekoja Antologija na Makedonska Muzika shto ja dobif na nagradna igra. A prvoto kupeno original CD mi beshe Eminem - Encore. Normalno izmegju imashe mnogu rezeni cd-a.

Прво оригинал цеде ми беше Metallica - Milenium Colection. :)

Aли ебате колекцијата, фалеа биљарда добри песни. :)

првите цедиња кој ги памтам кај мене дома пред повеќе од 10год се 2цедиња хитови од Michael Jackson :):) ... и цеде од Prodigy

Прво добиено на подарок, беше некои хитови од Queen, потоа мајка ми купи некоја компилација хитови 99/2000, а кратко потоа бев сам да си купам дискови и купив неколку ама првото беше Dire Straits - Sultans of Swing, уште го слушам.:)

Ах се сеќавам дека тоа беше едно од ЦДата на Каролина Гочева. Можеби сега да размислувам можеби не ми го купил тоа ЦД, но тогаш онака беше една од македонските изведувачи кои повеќе ги почитував.

Уф, беше компилација, знам кога го купивме системот 98... не се сеќавам на песните, ама го памтам второто цеде, Продиџи.. ауу .. збеснуење :music3:

Еве го, го најдов :vozbud: значи мојот прв диск купен у историјата на моето немногу купување...повеќе правев земи-неврати
B000001Y42.02.LZZZZZZZ.jpg

а одма после ова собирање пари за овој диск

cistaokolina_cover.jpg

B00000DHRZ.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Offspring - Americana
Welcome to Americana.. lol .. не можам да си верувам шо cd сум купил, верувајте контра-стил ми е 100% =) ако, убај траки имаше. Супа флај фор а вајт гај... =) :pos2:

моето прво купено CD бесе секако од Backstreet Boys Black & Blue бев луда по нив тогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom