Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Го download , extract му направив , ставив ник на Altarnet configure... , и ми дава ерор вели :

System.IQ.FileNotFoundException:Could not find file 'main\iw_22.iwd'.d
File name: 'main\iw_22.iwd' at System.IQ._Error.WinIOError(Int32errorCode,String mybeFullPath) at System,IO.FileInfo.get_Lenght() at VerifyMW()
Не си ја инсталирал добро, имало некакви проблеми при инсталацијата. Пробај одново или пак симни ја целата верзија од играта, па стави го кракот.

Не си ја инсталирал добро, имало некакви проблеми при инсталацијата. Пробај одново или пак симни ја целата верзија од играта, па стави го кракот.

Океј е , но имам еден проблем при играње играта ми се минимизира па ми се враќа во нормала...(прозорот ми се симнува без врска) Ем ми сецка имам лаг 200 но мислам е до компјутеров , т.е. ја играм на лап-топ...

Имам проблем со Call of Duty 6 ако ставам антиалазин х2 сликата е добра, ама ако го исклучам и сликата ми е бела? помош !
И ако може некој линк со последниот пач со кој може да се игра на интернет и некој добар сервер :vozbud:

Што е ова на AlterIWnet. нема никој , одам на deathmatch, domination, demolition нема никој ...

Паднат е AlterIW.net

Поише инфо тука

Паднат е AlterIW.net

Поише инфо тука
Многу споро се симнува, и вчера се обидов. Ќе го пуштам тоа да се ппдејтува и го оставам компјутерот, после саат време се враќам и го нема тоа а играта не се упдејтувала .... ??

Не разбирам руски , но не мислам дека збори за IWnet. , но е интересно.

Вчера и напраив Update на играва според тоа шо беше на AlterIW.net и се беше ОК.
Ја играв вчера. Пробав денес да ја пуштам Мултиплеерот не се пушта, само СинглеПлеер можам да играм.
Не реагира воопшто мултиплеерот.

Вчера и напраив Update на играва според тоа шо беше на AlterIW.net и се беше ОК.
Ја играв вчера. Пробав денес да ја пуштам Мултиплеерот не се пушта, само СинглеПлеер можам да играм.
Не реагира воопшто мултиплеерот.

Па серверот е паднат , ќе се врати за неколку дена . Така пишувана страната.

Се направив како што треба ... во маин ги ставив потребните фајлови ... во зоне ги ставив мапите и тоа FixPermissions и секако пачот со останатите фајлови .... пачот не работи.. iw4mp.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Па серверот е паднат , ќе се врати за неколку дена . Така пишувана страната.

Мислам дека би требало некое известување да даде при вклучување играта.
Поретходно ако ми беше изгасен интернетот, кажуваше дека неам интернет конекција и поради тоа не се пушташе играта.
А сеа, ќе пробам да ја пуштам и не реагира воопшто. Ај да видиме коа ќе се врати серверот што ќе биде.

Абе се направив како што треба, го симнав тоа што е фул ДЛЦ1 + ДЛЦ2 го пуштив, си заврши и ја пуштам играта. Си се пушта како што треба али за 3 секунди се гаси и ми вика дека нешто is missing ... Изгледа треба да ја реинсталирам ... Да не го има некој торрентот што беше на alterIWnet ???

Еве ви видео со инструкции, чекор по чекор. Полесно, здравје :)

Еве ви видео со инструкции, чекор по чекор. Полесно, здравје :)

Полесно, здравје, да.
Но мене играта не ми реагира никако. Ај да се пушташе па да не наоѓаше сервери, во ред.
Играва ми прави исто како кога ќе стиснеш дупли клик на позадина, на празно. Тогаш ништо ама баш ништо не се дешава. Играва истото го прави кога ќе стиснам на иконата да ја пуштам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom