Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Го download , extract му направив , ставив ник на Altarnet configure... , и ми дава ерор вели :

System.IQ.FileNotFoundException:Could not find file 'main\iw_22.iwd'.d
File name: 'main\iw_22.iwd' at System.IQ._Error.WinIOError(Int32errorCode,String mybeFullPath) at System,IO.FileInfo.get_Lenght() at VerifyMW()
Не си ја инсталирал добро, имало некакви проблеми при инсталацијата. Пробај одново или пак симни ја целата верзија од играта, па стави го кракот.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Не си ја инсталирал добро, имало некакви проблеми при инсталацијата. Пробај одново или пак симни ја целата верзија од играта, па стави го кракот.
Океј е , но имам еден проблем при играње играта ми се минимизира па ми се враќа во нормала...(прозорот ми се симнува без врска) Ем ми сецка имам лаг 200 но мислам е до компјутеров , т.е. ја играм на лап-топ...

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Имам проблем со Call of Duty 6 ако ставам антиалазин х2 сликата е добра, ама ако го исклучам и сликата ми е бела? помош !
И ако може некој линк со последниот пач со кој може да се игра на интернет и некој добар сервер :vozbud:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Што е ова на AlterIWnet. нема никој , одам на deathmatch, domination, demolition нема никој ...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Паднат е AlterIW.net

Поише инфо тука
Многу споро се симнува, и вчера се обидов. Ќе го пуштам тоа да се ппдејтува и го оставам компјутерот, после саат време се враќам и го нема тоа а играта не се упдејтувала .... ??

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин

Не разбирам руски , но не мислам дека збори за IWnet. , но е интересно.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Вчера и напраив Update на играва според тоа шо беше на AlterIW.net и се беше ОК.
Ја играв вчера. Пробав денес да ја пуштам Мултиплеерот не се пушта, само СинглеПлеер можам да играм.
Не реагира воопшто мултиплеерот.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Вчера и напраив Update на играва според тоа шо беше на AlterIW.net и се беше ОК.
Ја играв вчера. Пробав денес да ја пуштам Мултиплеерот не се пушта, само СинглеПлеер можам да играм.
Не реагира воопшто мултиплеерот.
Па серверот е паднат , ќе се врати за неколку дена . Така пишувана страната.

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Се направив како што треба ... во маин ги ставив потребните фајлови ... во зоне ги ставив мапите и тоа FixPermissions и секако пачот со останатите фајлови .... пачот не работи.. iw4mp.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Па серверот е паднат , ќе се врати за неколку дена . Така пишувана страната.

Мислам дека би требало некое известување да даде при вклучување играта.
Поретходно ако ми беше изгасен интернетот, кажуваше дека неам интернет конекција и поради тоа не се пушташе играта.
А сеа, ќе пробам да ја пуштам и не реагира воопшто. Ај да видиме коа ќе се врати серверот што ќе биде.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Абе се направив како што треба, го симнав тоа што е фул ДЛЦ1 + ДЛЦ2 го пуштив, си заврши и ја пуштам играта. Си се пушта како што треба али за 3 секунди се гаси и ми вика дека нешто is missing ... Изгледа треба да ја реинсталирам ... Да не го има некој торрентот што беше на alterIWnet ???

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Еве ви видео со инструкции, чекор по чекор. Полесно, здравје :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Еве ви видео со инструкции, чекор по чекор. Полесно, здравје :)

Полесно, здравје, да.
Но мене играта не ми реагира никако. Ај да се пушташе па да не наоѓаше сервери, во ред.
Играва ми прави исто како кога ќе стиснеш дупли клик на позадина, на празно. Тогаш ништо ама баш ништо не се дешава. Играва истото го прави кога ќе стиснам на иконата да ја пуштам.

Kajgana Shop

На врв Bottom