престана нешто да ми бара плеери?некој сличен проблем?излегол нов крак?нека пише некој
Се е во ред кај мене, нема нов крак излезено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
престана нешто да ми бара плеери?некој сличен проблем?излегол нов крак?нека пише некој
Конечно искочи мултиплеер кракот, и можеме да играме онлајн!
Само следете ги инструкциите, и за неколку минути веќе ќе можете да влезете во игра! Да започнеме ..
1. Инструкции за инсталирање на кракот:
1) Симнете ги потребните фајлови, тука.
мене не ми ја отвара страницата - problem loading page.
некако ако можи да го добијам линкот![]()
мене не ми ја отвара страницата - problem loading page.
некако ако можи да го добијам линкот![]()
Многу јак си бил... или преку care package? Како и да е, на оригиналната нема конзола неможи да кикниваат таму.Фициани дај бе што праат хостовите, ќе направам една nuke и веднеш ме какаат. 4 пати денес ми направија така. Затоа најубаво e на ПС3 , неможат да те кикнуваат![]()
Кога имаше бесплатен викенд можеше играта да се симни и да игра на легитимен начин бесплатно 4 дена. Ако ја сакаш сега...... торент. а Можиш и да го почекаш следниот бесплатен викенд кој претпоставувам ќе го пуштат со Resurgance DLC кој излегува на 6ти јули. Значи или овај или следниот викенд можеби ќе бидат бесплатни.Некој спомна бесплатен Steam...па има бесплатен или ? На alter.net не е баш бесплатен.
Како може на care package nuke да ти се падне ??? :S Имам искуство на PS3 сум 10th prestige ....Многу јак си бил... или преку care package? Како и да е, на оригиналната нема конзола неможи да кикниваат таму.
Кога имаше бесплатен викенд можеше играта да се симни и да игра на легитимен начин бесплатно 4 дена. Ако ја сакаш сега...... торент. а Можиш и да го почекаш следниот бесплатен викенд кој претпоставувам ќе го пуштат со Resurgance DLC кој излегува на 6ти јули. Значи или овај или следниот викенд можеби ќе бидат бесплатни.
Ете може. Еднаш мене ми се падна така и два пати имам јадено така (батката немаше ни 25 а пушти нуклеарка).Како може на care package nuke да ти се падне ???
Ај кога ќе направат приватни на пиратскава ќе се провериме. Си ги начекал нубови некои таму, пц и пс3 не е исто.Имам искуство на PS3 сум 10th prestige ....![]()
Некој спомна бесплатен Steam...па има бесплатен или ? На alter.net не е баш бесплатен.
А кој ти рече дека треба Steam да се има за да се игра играта? Погоре во постот што го пишав имам ставено линкови за брза навигација и снаоѓање. Таму можеш да видиш како комплетно да ја инсталираш играта со емулаторот. Имаш и ready-to-play торент, само мултиплеер, све подесено и спремно за играње.5 часа се обидувам да ја направам , стегнувам на COD multiplaeyr и ми даva ерор и вели : Steam must be running to play this game....
Одам во Steam има Add game што да ставам ? Отидов во program files , па во CODMW2 ја штиклирав iw4mp и add game и потоа не знам...Оххххх
Имаш и ready-to-play торент, само мултиплеер, све подесено и спремно за играње.
.