Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
го симнав 1.75 пачот а во игра ми пишува дека е 1.74 и не работи
ако некој го има 1.75 пачот што работи нека ми прати линк преку порака

од истата страна кај шо го симна тој 175 те. 174 пач, реалниот 175 е една тема под него

Да се пофалам, со и не така лош скор :))))

codmw2m20100122004435.png

No way..Никогаш неам користено читови :)

Ваљда не сум толкав идиот да ставам screenshots со score добиен со читови :pos:

Иначе многу читери има ,,, не се игра веке ова.Скоро во секоја мапа по двајца. тапа -.-

Какви шифри бе, поштени момци сме ние.

Само не е толку поштено кога некој си чека Care Package од противниците, ти да го убиеш со Intervention и да направиш ваков скор. -->

А ова второво се дешава кога ќе се качиш на зградата на Highrise(u know what I am talking about) и со Intervention во рака кинеш глави : )))

Се глеаме на нишан :)

ја да ви кажам шо ми се случи пред 1 недела достигнав lvl 70 и решив одма да уклучам 1рв чин престиж, и го играв до 27 lvl ама коа влегов на еден сервер некој изгледа пушти хак и со секое убиство напреднував по 1 lvl. Додека се свестив завршуе играва и гледам на скорот lvl 70. Сеа сум 1рв чин престиж lvl 70 и цело време ми е страв да не лапнам бан

codmw2m20100122004435.png
Заслужуваш пофалба.Скоров е доста солиден и повеќе од солиден,иначе на следниот твој скрин-шот очекувам Nuke:pipi:.Поз колега:salut:

ја да ви кажам шо ми се случи пред 1 недела достигнав lvl 70 и решив одма да уклучам 1рв чин престиж, и го играв до 27 lvl ама коа влегов на еден сервер некој изгледа пушти хак и со секое убиство напреднував по 1 lvl. Додека се свестив завршуе играва и гледам на скорот lvl 70. Сеа сум 1рв чин престиж lvl 70 и цело време ми е страв да не лапнам бан
Нема да јадеш бан немај гајле, на пиратска сме ние :)

decki aj ako mozete pomognete koa ke upalam multiplayer mi lupa erori ko nenormalno a na single player e najnormalno

imam eden problem so mw2!
koga ke ja pustam igrata sve najnormalno ke izigram 1 ili 2 partii 3 max!
i posle mi vika: there is a new playlist update... downloading update now!
vika posle: connecting to iwnet complete
connecting to steam (ili taka neso) complete
posle: fetching playlist i posle nejke go ostaviv 5 min pak nejke pomos???:toe::toe::toe:

fala odnapred!!!

imam eden problem so mw2!
koga ke ja pustam igrata sve najnormalno ke izigram 1 ili 2 partii 3 max!
i posle mi vika: there is a new playlist update... downloading update now!
vika posle: connecting to iwnet complete
connecting to steam (ili taka neso) complete
posle: fetching playlist i posle nejke go ostaviv 5 min pak nejke pomos???:toe::toe::toe:

fala odnapred!!!
И јас го имав истиот проблем но веќе го немам :)

и јас го имав проблемот со there is a new playlist update ама во последниве неколку дена не, ама нешто друго ми се случи, по последниот упдате на пачот пишуваше играта да се пушта директно од фолдерот и ок си е си работи ама од некоја причина денеска решив да ја пуштам играта од зиро геар и шо се деси... ме врати наназад играта за неколку дена играње, ова го забележав по тоа шо вчера добив црвена тигреста камуфлажа на снајперот а денеска ме врати наназат и си стоеше пак плавата а во последниве денови играв и со М4 па сега ја имам пушката во цустом класс шо ја имав пред 1 недела... така да внимавајте

Очекувајте Intervention Montage наскоро од страна на мене и Фициани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom