Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, party можеш да правиш, него неможеш да покануваш т.е. аднуваш пријатели ради тоа шо немаш активирано игра. Ја и pHiLLiPcHo иаме вакви клучеви, ја средивме играта додека имаше на располагање, веќе нема. Сеа, единствено шо можам да ти кажам е да си купиш игра од стим, има една, 50 центи е :))

Иначе, уживај бе, само кажете ми ке ви се игра, ќе ви напраам парти, не е проблем :)

А може ли некој друг што има картичка за купување, да се уклучи од мојот account и да купи игра? Тогаш и мене ке ми ја важи така?

BTW марко414 има купено оригинал, и пак неможе парти да прави.

А може ли некој друг што има картичка за купување, да се уклучи од мојот account и да купи игра? Тогаш и мене ке ми ја важи така?

BTW марко414 има купено оригинал, и пак неможе парти да прави.

Не е картичка за купување, него обична кредитна картица, прашај ги твоите, имаат :) Али, напраи друг акаунт, пошо имаш веќе „нелегално“ играно игри на овој, па може да ти го банираат во иднина.

Друже, party можеш да правиш, него неможеш да покануваш т.е. аднуваш пријатели ради тоа шо немаш активирано игра. Ја и pHiLLiPcHo иаме вакви клучеви, ја средивме играта додека имаше на располагање, веќе нема. Сеа, единствено шо можам да ти кажам е да си купиш игра од стим, има една, 50 центи е :))

Иначе, уживај бе, само кажете ми ке ви се игра, ќе ви напраам парти, не е проблем :)

Тука грешиш, поентата е што еве на пример јас имам Orange Box, оригинал купена и инсталирана преку стеам, можам да аднувам пријатели.

Али еве кога ќе пробам да дадам invite на некој, неможе да влезе. :tapp:

И јас имам Counter Strike на стим ќе можам да правам party :vozbud:

Тука грешиш, поентата е што еве на пример јас имам Orange Box, оригинал купена и инсталирана преку стеам, можам да аднувам пријатели.

Али еве кога ќе пробам да дадам invite на некој, неможе да влезе. :tapp:

А да пробаш да поканиш некој што има оригинал, Orange Box? Има ли таква опција играта, да покануваш пријатели ингејм?

А да пробаш да поканиш некој што има оригинал, Orange Box? Има ли таква опција играта, да покануваш пријатели ингејм?

Мислам дека има, не сум сигурен, ај да не идеме оф топик. :smir:

ОК.. ја оправив играта. симнав зеро геар и сменив .бат file. Сега се игра бесперекорно. само мала забелешка.. мапите се премногу големи, играме 7 души на ОГРОМНА мапа :tapp:. Steam acc: logo001 in-game nick Logo. дајте пратите invite за Кајгана кланот :helou:

Играј ТДМ или граунд вар ,ја појше се оставам на второво ,повеќе луѓе = боље игра сем ако не се убаци некој читер.

Ептен читери у последно време... Јас ги пцујам и им редам се по список на voice chat. На психа ги јадам и попуштаат. Еден англичанец вчера што му напраив, wallhack имаше дечкото, и ја си го редам редам редам, и коа попизде, коа почна да вика, леле мајко беше, а јас згора на тоа го пцујам уште толку. Марко414 се искина од смеење :)

Иначе, еве едно скорче, посолидно.

Кисс снајперџии :tv:

Ептен читери у последно време... Јас ги пцујам и им редам се по список на voice chat. На психа ги јадам и попуштаат. Еден англичанец вчера што му напраив, wallhack имаше дечкото, и ја си го редам редам редам, и коа попизде, коа почна да вика, леле мајко беше, а јас згора на тоа го пцујам уште толку. Марко414 се искина од смеење :)

Иначе, еве едно скорче, посолидно.

Кисс снајперџии :tv:
Увек коа читам твој пост највеќе се смејам:pos2:Звер си!:)
Иначе дечки ако ви треба група за да играме сите во еден тим можете да ми пишете на steam.Accountot ми е Phillipcho.Или ако неможете да ме најдете таму најдете ме на мсн.(мсн давам само преку ПП):salut:

Во одсусво на некој јак скор за фалење ви ја преставувам оваа песничка.

Енџој :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom