- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Јестезначи сега никој уше немозе да игра?
Јестезначи сега никој уше немозе да игра?
Мене и онака ми праи еррор,нештоЈесте
Ќе да е до пиратеријата.Мене и онака ми праи еррор,нешто
"DBPlaylist_waitXFileStage: read error !g_load.outStandingRea"
и понатаму неможам да прочитам пошто резолуцијата се намалува на 640 и не успевам да допрочитам.Пробав со одпоново инсталирање на играва не бива незнам што е..кракови сите ги пробав нејке...![]()
Колега,пробај па кажи пошто ја и фициани имаме онакви бета кључеви за зиро геар,што значи дека пак можеме у парти да се ставаме.:salut:Значи серверите заебаваат па сеа видов нешто...
:
Crack For Private Game Only!!!
Hi Friends,
All Version Of CRACKS are Not Working at the Moment for Multiplayer But
this Crack From Testeee { as i been Told},
i tested works Great .. and hope sooner we get public game working crack ..
ова значи дека можеме само парти со ова така? ако е така ајмооо![]()
може да ми објасниш како да исклучам у конзола да не бара играчиМоже да се игра онлајн, на обични xp сервери, само треба да изгасите iwnet search преку конзолата (да не бара играчи кога ќе влезете во gamemode, и после тоа вие да си инвајтнете другари од Steam и да играте).
iwnet_search 0може да ми објасниш како да исклучам у конзола да не бара играчи
brate probav ti kako so vikas i ne raboti mi vika "unable to connect to host"!!!iwnet_search 0
EDIT: http://steamcommunity.com/groups/RZKINGPRIVATEMW2 <-- Зачленете се во групава, и влезете во chat room, секогаш има луѓе кои хоситраат и бараат играчиЗа да му се приклучиш на некој, ќе му идеш десен клик на името, и ќе стиснеш "Join game".
Вчера можеше, веќе неможе, IW ги апдејтуваа серверите и пачовите, така да сега има поддршка само за последниот пач, ќе треба да почекаме крак..brate probav ti kako so vikas i ne raboti mi vika "unable to connect to host"!!!
nekoi drugi pametni idei ako ima neka se pisat da gi proverime!!!
Мислам дека неможе ние без оригинали да аднуваме пријатели, освен тие што ги искористија бета клучевите и сега можат. Lucky bastards.Последниов крак само за private game е, но неможам да инвајтнам никого.Све напраив тачно(во .бат сменив да се пали МП, се упали, тоа си е добро)NAT ми е опен.
Купи игра, земи ја најефтината, мислам дека беше 50 центи (30 мкд)Мислам дека неможе ние без оригинали да аднуваме пријатели, освен тие што ги искористија бета клучевите и сега можат. Lucky bastards.
и сеа можеш да аднуваш ама можеш ли да ја играш мв2?Ја напраив тоа со зиро гиар одамна, ја иам и апдејтнато.можам да аднувам френдови така да не е тоа проблем.