Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Мене и онака ми праи еррор,нешто
"DBPlaylist_waitXFileStage: read error !g_load.outStandingRea"
и понатаму неможам да прочитам пошто резолуцијата се намалува на 640 и не успевам да допрочитам.Пробав со одпоново инсталирање на играва не бива незнам што е..кракови сите ги пробав нејке...:toe:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Мене и онака ми праи еррор,нешто
"DBPlaylist_waitXFileStage: read error !g_load.outStandingRea"
и понатаму неможам да прочитам пошто резолуцијата се намалува на 640 и не успевам да допрочитам.Пробав со одпоново инсталирање на играва не бива незнам што е..кракови сите ги пробав нејке...:toe:
Ќе да е до пиратеријата.

S

StormRage

Гостин
Значи серверите заебаваат па сеа видов нешто...
:
Crack For Private Game Only!!!

Hi Friends,

All Version Of CRACKS are Not Working at the Moment for Multiplayer But
this Crack From
Testeee { as i been Told :) },
i tested works Great .. and hope sooner we get public game working crack ..
ова значи дека можеме само парти со ова така? ако е така ајмооо :vozbud:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Значи серверите заебаваат па сеа видов нешто...
:
Crack For Private Game Only!!!

Hi Friends,

All Version Of CRACKS are Not Working at the Moment for Multiplayer But
this Crack From
Testeee { as i been Told :) },
i tested works Great .. and hope sooner we get public game working crack ..
ова значи дека можеме само парти со ова така? ако е така ајмооо :vozbud:
Колега,пробај па кажи пошто ја и фициани имаме онакви бета кључеви за зиро геар,што значи дека пак можеме у парти да се ставаме.:salut:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Може да се игра онлајн, на обични xp сервери, само треба да изгасите iwnet search преку конзолата (да не бара играчи кога ќе влезете во gamemode, и после тоа вие да си инвајтнете другари од Steam и да играте:)).

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
Може да се игра онлајн, на обични xp сервери, само треба да изгасите iwnet search преку конзолата (да не бара играчи кога ќе влезете во gamemode, и после тоа вие да си инвајтнете другари од Steam и да играте:)).
може да ми објасниш како да исклучам у конзола да не бара играчи

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
може да ми објасниш како да исклучам у конзола да не бара играчи
iwnet_search 0

EDIT: http://steamcommunity.com/groups/RZKINGPRIVATEMW2 <-- Зачленете се во групава, и влезете во chat room, секогаш има луѓе кои хоситраат и бараат играчи :) За да му се приклучиш на некој, ќе му идеш десен клик на името, и ќе стиснеш "Join game".

Член од
25 мај 2009
Мислења
56
Поени од реакции
1
iwnet_search 0

EDIT: http://steamcommunity.com/groups/RZKINGPRIVATEMW2 <-- Зачленете се во групава, и влезете во chat room, секогаш има луѓе кои хоситраат и бараат играчи :) За да му се приклучиш на некој, ќе му идеш десен клик на името, и ќе стиснеш "Join game".
brate probav ti kako so vikas i ne raboti mi vika "unable to connect to host"!!!
nekoi drugi pametni idei ako ima neka se pisat da gi proverime!!!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
brate probav ti kako so vikas i ne raboti mi vika "unable to connect to host"!!!
nekoi drugi pametni idei ako ima neka se pisat da gi proverime!!!
Вчера можеше, веќе неможе, IW ги апдејтуваа серверите и пачовите, така да сега има поддршка само за последниот пач, ќе треба да почекаме крак..

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Последниов крак само за private game е, но неможам да инвајтнам никого.Све напраив тачно(во .бат сменив да се пали МП, се упали, тоа си е добро)NAT ми е опен.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Последниов крак само за private game е, но неможам да инвајтнам никого.Све напраив тачно(во .бат сменив да се пали МП, се упали, тоа си е добро)NAT ми е опен.
Мислам дека неможе ние без оригинали да аднуваме пријатели, освен тие што ги искористија бета клучевите и сега можат. Lucky bastards.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Мислам дека неможе ние без оригинали да аднуваме пријатели, освен тие што ги искористија бета клучевите и сега можат. Lucky bastards.
Купи игра, земи ја најефтината, мислам дека беше 50 центи (30 мкд) :)

EDIT: Најевтина била 65 центи, еве линк :) http://store.steampowered.com/app/25755/

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ја напраив тоа со зиро гиар одамна, ја иам и апдејтнато.можам да аднувам френдови така да не е тоа проблем.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Ја напраив тоа со зиро гиар одамна, ја иам и апдејтнато.можам да аднувам френдови така да не е тоа проблем.
и сеа можеш да аднуваш ама можеш ли да ја играш мв2?

Kajgana Shop

На врв Bottom