Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
па на 22 - 0 ме скинаа
ете имаш таму killcam и пишува killed by

Битно те скинале :pos: се шалам бе нема потреба од сериозни муабети...ај мрш сега левел да си креваш :)

Играв пред 20 минути, се си беше ОК. сеа ми прави проблем
Unable to join host.
Шо е финтава?

Играв пред 20 минути, се си беше ОК. сеа ми прави проблем
Unable to join host.
Шо е финтава?

Или нема хостови за играта шо ја играш(пр. Team Deathmach,Sabotage...) или прави проблем нешто од стим. Пробај на друга категорија да играш, ако несака почекај некое време па после пробај пак

ДРАГИ КАЈГАНЏИИ!
ОФИЦИЈАЛНО,ве известувам дека пачот 1.0.172 е преебан исто како 1.0.166.Проблемот е тој што во 1.0.172 од денес,неможе да се наоѓа Хост или Играчи.Што значи пачот повеќе не работи..Но јас пронајдов фикс..затоа:
на сите што ви треба фиксот аднете ме на Steam или пратете ми приватна порака.Мојот Steam акаунт е:
Phillipcho.Исто така можете да се пријавите кај колегата Фициани пошто и он го има фиксот.:salut:

Јас ја играм, треба да се пачува со 1.0.174 пачот.

да пушти некој линк за даунлоад може?

Кај мене не наоѓа хостови, а го имам 1.0.74пачот. Шо е проблемов:nesum:

Кај мене не наоѓа хостови, а го имам 1.0.74пачот. Шо е проблемов:nesum:

Има нов пач, 1.0.175, али со овој дава ерори "Failed to join steam lobby". Ќе треба да почекаме да излезе crack fix..

Нов update на стеам. Bad news, не разоткрија:

* Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players

:(

Ни го најдоа крајот, барем за сега. Али ќе видиме што ќе биде понатака..

Мислам дека во COD 4 немаше проблеми со читови ова се е од нив, туку сакав да прашам дали некој досега ја преинсталирал COD 6 ТЕ. дали ако се преинсталира може да се задржи профилот левелот итн...

Нов update на стеам. Bad news, не разоткрија:

* Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players

:(

Ни го најдоа крајот, барем за сега. Али ќе видиме што ќе биде понатака..

мислам дека ова не важи за нас, оти колку што знам ние пиратите играме меѓу себе... овие изгледа направиле update за пиратите да не можат да им се мешат на овие со оригинал игра меѓутоа истово и не важи да си играме меѓу нас како што беше до сега... бар јас така мислам и очекувам секој момент да се среди ова

го симнав 1.75 пачот а во игра ми пишува дека е 1.74 и не работи
ако некој го има 1.75 пачот што работи нека ми прати линк преку порака

Испадна дека доколку хостот има пиратска MW2, нема да добиваме "failed to join steam lobby". Кај мене работи со 1.0.175 пачот, еве играм, изиграв едно 5-6 мапи и се е ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom