Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Ги копирав тие steam_api.dll и iw4mp.exe, и се убо влегвит, најдвит игри. Ама ко ќе се наполнит то за стазата, значит одма пред да почнам ми се исклучвит играва... Шо е проблемов?

Ги снимав steam_api.dll и iw4mp.exe од 1.0.172 кракот, и таман ке се исполни линијата за да играм и ме исфрла на десктоп:toe:

Стаив 1,0.172 и работи играта. Си наоѓа сервери се пушта се си е ок значи.

ве исфрла ли на десктоп сеуште, мене да, 100 пати пробав и небива

Дечки, знаете како оди работата со "fix-овите". Исклучиво по ПП, па дури и побарувања.

Работи мултиплеерот сега? Да знам дали да ја зимам, да не давам пари за џабе.

Го ставив кракот од оваа страна . ја укл. играта, find game, TDM, играм и по некое време ме исклучува и вика: Connection to steam failed. (или слично).

Aма ти не ја уклучуваш од иконата на десктопот туку од стим-мај гејмс-зиро гиар демо

Што е финтава, јас, марко414, LeetZ неможеме party да правиме, само Фициани може. Не е во ред да го тормозиме дечкото, а и сакаме и ние да можеме да играме кога Фици не е тука.

Help anyone?

Што е финтава, јас, марко414, LeetZ неможеме party да правиме, само Фициани може. Не е во ред да го тормозиме дечкото, а и сакаме и ние да можеме да играме кога Фици не е тука.

Help anyone?
И ја можам.Финтата "мислам" е во тоа што,јас и фициани имаме онакви бета клучеви од зиро геар демо(свежо кога го стаив гуидот имаше такви,но сеа нема повеќе).Е со тие напраив продукт на стим,и мислам заради тоа дека е.Негде околу 95% посто што играат македонци играат без таков клуч со тој поновиот гуид.Ја играм со првиот гуид каде што имаше бета клучеви:toe:

Help anyone?

Друже, party можеш да правиш, него неможеш да покануваш т.е. аднуваш пријатели ради тоа шо немаш активирано игра. Ја и pHiLLiPcHo иаме вакви клучеви, ја средивме играта додека имаше на располагање, веќе нема. Сеа, единствено шо можам да ти кажам е да си купиш игра од стим, има една, 50 центи е :))

Иначе, уживај бе, само кажете ми ке ви се игра, ќе ви напраам парти, не е проблем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom