Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја започнав Arrested Development, али не ми иде некако.
Плух, англичаните x2 подобри од американците за хумор, јас би ја почнал серијата што ја препорача Нонтеизам...
Hipster Божин. Го праев ова уште од мал, пред да го глеам жанров.![]()
hahahaha true fucking story, мислев дека само јас го правам ова : D
Summer Heights High ја догледав пред некое време и е многу добра. Австралиска е. Серијата е во средно школо. Еден актер глуми 3 лика (од кој еден женско). Ми се допаѓа австралискиот хумор, ми се допаѓа што: има интервјуа меѓу сцени, што Jonah пцуе многу на интересен начин, мистер Џи и шмизлата се многу смешни и уникатни ливкои, ги исмејуваат стереотиповите, фаќаат моменти преку ролетни или било што - моменти што би требало да не се снимаат, исто како што прават the office. 8/10, 9/10 можеби, dunno.
Уште барам добри мокјументарис. Ќе ја разгледам trailer park boys некој ден, би требало да е добра
Jа изгледав Angry Boys (истиот сценарист, режисер и актер од Summer Heights High). Смешна е. Интересни ликови од кои 6 се глумени од еден актер. Има двајца браќа близнаци (едниот глув) кои се зафркаваат и пцујат меѓусебно. Има еден фејк рапер црнец кој е катастрофа но е влезен во филм дека е најдобар. Има мајка јапонка која очекува премногу од нејзиниот син и си гледа само за себе. Баба која работи во затвор за деца и е поврзана со децата и еден сурфер кој е замешан во глупа банда уште од детството.
Мокјументари е, секако дека е смешна. А и овој Крис ја пишува и режира серијата и ги глуми сите ликови - така да испаѓа една склопена целина без измешани стилови. Глуми баш како што го има и замислено тоа
(дојдов до тоа ниво за сам да си пишувам цело време во темава па дури и сам да се цитирам)
Не ја разбира баш дефиницијата за овој жанр.Едно време ја загледав The office и ја баталив. Изгледа не ми лежат овие баш...
Со онај одбивнион актер шо го глумеше Дедо Ное, како се вика?Kojа Office?
Eве пример Modern Family и не се разликува многу од обичен ситком.
Инаку повеќе познати фаци од во 30 Rock нема никаде. Да Mac)), повеќе и од Extras.
Kojа Office?
Eве пример Modern Family и не се разликува многу од обичен ситком.
Инаку повеќе познати фаци од во 30 Rock нема никаде. Да Mac)), повеќе и од Extras.
I am listening...tell me more.![]()