Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Зожто? Јас неможев да прекинам со Modern Family. Една сезона за една вечер изгледав.
О....кеј, и утрото ме фати.
btw не сум ги глеал ја тие интервјуа, али така пишуеше на интернет, а интернет све кажуе истина.Интересно е и тоа што, на прес конференции и во интервјуа глумците ги нема, него само ликовите...
Предложете ми добри серии од овој вид. Еве јас кои ги имам гледано со нивна оцена (можеби рецензии ќе напишам подоцна)
The Office (US) - 9.5/10 пола поен одземав бидејќи Мајкл си отиде. Оваа серија ме зарази со жарнов.
Party Down - 7/10 многу потценета серија е, ајде хипстери, палете!
Modern Family - 8/10 пола од оцената ја добива Фил, да не беше тој, серијата немаше да ми биде смешна толку колку што ми е сега.
Curb Your Enthusiasm - 8.5/10
Arrested Development - 7/10
Flight of The Conchords (мислам дека не спаѓа во mockumentary, но не сум сигурен, anyway...) - 9/10
Teмава ја сместив во подфорумот серии бидејќи има многу повеќе серии од овој жарн отколку филмови.
Не ми се допаѓа многу англискиот акцент. Навикнат сум на амерички и имам тешкотии да ги разберам Англичаните, па треба со англиски превод да ги гледам.Немој да ми кажеш дека не си ја гледал The Office (UK)???
Ако на америчкава верзија им даваш 9,5/10 на англиската би требало да дадеш најмалку 15/10
За мене дефинитивно најдобра mockumentary серија... Its not even close...
Не е онаква „Meet The Spartans“ пародија. Главно е пародија на документарни серии. А низ серијата има некои референци (со шеги) за други филмови и серии. Може да се смета и за пародија на серии со фамилии во кои владее среќа и слога, што е баш спротивно во реалниот живот и во модерн фамили.Чек, а на што е пародија Modern family? Јас само 2-3 епизоди изгледав, чека на ред.