Mitsubishi Lancer 2008

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
мене па не ми се допаѓа скусеново ама свар на вкус е тоа

I

Ivan_FBI

Гостин
Многу добра кола, гледам низ скопјево многу почнаа да се вратат ги возат и како такси.. почетна цена им е негде околу 14000 илјади евра..:)

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Odlicno vozilo se iam na nekolku navrati vozeno i mi se dopaga.
Kaj nas go ima veke od 14000 evra so motor od 1.5 i 110 konja
A inaku spored kvalitet micubisi e poznat po toa deka imaat odlicna elektornika dodeka pak motorot e istiot sto se vgraduva vo poveke koli kako sto e na pr. KIA seed i isto taka i za nego vikaat deka e mnogu izdrzliv.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Одличен е Лансерот

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.396
Поени од реакции
1.142
Za tie pari,Lancerot nudi najmnogu.1.5 sepak e so 109 hp,a ne 115:)

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Za tie pari,Lancerot nudi najmnogu.1.5 sepak e so 109 hp,a ne 115:)
eh sea 109 :).

a toj sto go vozi ????? i toj se racuna :P. neka ne ve laze 110 se.
a ako e nekoj nad 100 kila 111 pa ako se 2 takvi 111HP i 1VOL :P.ccc

On topik. tatko mi saka da mi zeme kia rio ili pak daihatsu terrios od novite 13500 evra bil. hahaha za tie pari pod hitno go zimam lanserot i ne razmisluvam drugo :).

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Засега лансерот е BEST BUY во таа класа на нашиот пазар!!!

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Стварно грдо. Се заебаваш?:uvo: Доволно е само да го видиш то е С и се е кажано :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Лансерот го следам уште од 95та навака кога Томи Макинен растураше на WRC. Деветава генерација на Лансер е убедливо најуспешната и како што најавија од Мицубиши, ќе помине доста време пред драстична промена на овој модел. Моделот од 2009 по ништо, ама апсолутно по ништо не се разликува од моделот од 2008, освен во тоа што изглегоа малку посилни агрегати. Сепак овој Лансер (спорт седан) е направен за европски пазар и тенденциозно е изваден во 3 варијанти: 1.5, 1.8 и 2.0 дизел мотори. Јапанциве и дадоа на Европа кола со тркачко педигре, удрија на фенсерај и нормално дека комбинацијата е добитна. Што се однесува директно за лансерот. Го имам веќе 4 месеци, купен од овде од Мак Ауто Стар нормално. Цената од 13990 евра е само јадица пошто за тие пари драги мои, добивате само волан :). Јас го земав со фул опрема и со доста додатни accesories, и верујте ми... ценава е сајнс фикшн :). Моделот од 1.5 е најисплатлив најмногу поради потрошувачката, а е незначително послаб од оној 1.8. Перформансите на “копијашов“ се зачудувачки во поглед на акцелерација и handling, изработката е фантастична, и overall неам што да додадам. Колава ми е фетиш уште од копиљ, така да тешко некад да се префрлам на друг бренд. Ме интересира само дали некој знае во Македонијава да има aftermarket делови за Лансер? Најмногу за екстериерот...? Цените во Мак Ауто Стар за било кој додаток се смешни :)... Затоа Лансерот навидум делува “ефтин“...

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Sto mislite za noviot Lancer?

Cenata mislam deka e nekade okolu 14.000evra,ova e za osnovnata verzija a osnovnata verzija ide so ovaa oprema:

2.0-liter, 152-horsepower* MIVEC engine
five-speed manual transmission
power windows and mirrors, tilt adjustable steering column, multi-information display, variable intermittent wipers, 12V accessory outlet, adjustable rear headrests and a 140-watt Mitsubishi CD audio system with four speakers
auto-off halogen headlights, side turn markers, roof-mounted antenna and high-mount rear brake lamp
tire-pressure monitoring system, anti-theft engine immobilizer, daytime running lights, LATCH system for child-safety seats, and seven airbag safety system with advanced dual-stage front airbags†, driver and passenger side-impact airbags†, front and rear curtain airbags† and driver’s knee airbag.

5-year/60,000-mile, Bumper-to-Bumper New Vehicle Limited Warranty*

Anti-Corrosion
7-year/100,000-mile Anti-Corrosion Perforation Limited Warranty

Powertrain
10-year/100,000-mile, Powertrain New Vehicle Limited Warranty*

Roadside Assistance
5-year/Unlimited Miles Roadside Assistance

Interesno,za 14.000evra novo kolice od kvalitetna marka so interesen izgled i odlicni performani,2000 kubika so 152 konja,ova ne e slabo:)

2008 Lancer DE M/T * $13,990
Destination & Handling*: $625

Your Total* $14,615
А чекај малку ова тебе ти личи на Lancer :pos2: хм мене повеќе ми личи на Mitsubishi Lancer Evolution а что е разликата па не е ништо само едно 35000 евра јесте да lancerot e 13980 евра кај нас ама ова на сликата што си го стаил не е lancer туку Lancer Evolution и друг пат не се истрчуј толку :) А до сега никој ли не примети или сите а убава е колава за 14000 е убава е ама уште да е 14000 оваа на сликава и ке биде okey ама :) Ајде Поздрав..........

Kajgana Shop

На врв Bottom