Mitsubishi Lancer 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
имаше и во весник 14.000 или 15.000 не ми текнува евтино некако бе шо е работава

Толку е. Бензин основен модел е 13.9000 или 14.900 (зависи од моторот), а дизелката е некои 19.000 еврони...
Многу како за нафтена печка.

kolava e super, samo sto ne veruvam deka ke e tolku evtina. Mozda malce poveke ke e...

толку е, 13 990 почетна
Без бандажите, спојлерот (кој и дава стабилност која и тоа како е потребна за лансеров), fast key, хаубата и речиси половина од опремата која ја поседува... За се друго ќе треба да оддвоите малку повеќе пари. Без тие работи, Лансерот е само една обично Мицубиши. Ваква кола не се зема ако не е целосно опремена.

Башка... Делови? Сервис? Не би сакал уште на првиот проблем да чекам месец-два за дел, или да платам 300 евра за поправка на нешто што за Opel или Ford би платил 50. Иако, да имав барем 40.000 евра на располагање, без размислување би го возел баш Лансерот каков што е на сликава.

Митсубиши - Мак Сутостар (Митсубиши, Мерцедес, Џип и Мајбах) ул. Индустриска 2 тел. 02 2580000
по нашки кажано спроти Фон Универзитет на излезот од општина Гази Баба према општина Аеродром.
Субару - КММ (Субару и Киа) ул. Перо Наков бб тел. 02 2580740
ако не се лажам ова е во Злокуќани кај Хубо Маркет (не ме држи за збор).
:helou:

Првото си го погодил,второто не
Авто пазар кој знае каде е-ќе ги најде и Киа,Даихатсу и Субару салоните,патот накај кванташки пазар,накај маџари....како сакате

Првото си го погодил,второто не
Авто пазар кој знае каде е-ќе ги најде и Киа,Даихатсу и Субару салоните,патот накај кванташки пазар,накај маџари....како сакате

ок фала на исправката :) ја ода од Auto Bild го препишав :)

Ај Деноиве ќе идам до МакАуто Стар со татко ми ќе прашам па ќе ви кажам подетално.
Беше?

Ало, МакАутоСтар, 21 век е - сајт уште ли не направивте? :uvo:

Две фотки од Лансерот на нашите патишта:
1ze8o5z.jpg

2s0l3yt.jpg

Има вакви 2-3 низ Битола... Стварно се ТОП.

А си прашал за онаа, пократката верзија дали ја има? Sportback :vozbud:

mit1.jpg

mit2.jpg

перверзии :drk:

Гарант ако го има ке биде некои 2.000-3.000 евра поскапо.

грдо е ова џишнатиот што го има ставено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom