Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу како за нафтена печка.Толку е. Бензин основен модел е 13.9000 или 14.900 (зависи од моторот), а дизелката е некои 19.000 еврони...
Без бандажите, спојлерот (кој и дава стабилност која и тоа како е потребна за лансеров), fast key, хаубата и речиси половина од опремата која ја поседува... За се друго ќе треба да оддвоите малку повеќе пари. Без тие работи, Лансерот е само една обично Мицубиши. Ваква кола не се зема ако не е целосно опремена.толку е, 13 990 почетна
Митсубиши - Мак Сутостар (Митсубиши, Мерцедес, Џип и Мајбах) ул. Индустриска 2 тел. 02 2580000
по нашки кажано спроти Фон Универзитет на излезот од општина Гази Баба према општина Аеродром.
Субару - КММ (Субару и Киа) ул. Перо Наков бб тел. 02 2580740
ако не се лажам ова е во Злокуќани кај Хубо Маркет (не ме држи за збор). :helou:
Првото си го погодил,второто не
Авто пазар кој знае каде е-ќе ги најде и Киа,Даихатсу и Субару салоните,патот накај кванташки пазар,накај маџари....како сакате
Беше?Ај Деноиве ќе идам до МакАуто Стар со татко ми ќе прашам па ќе ви кажам подетално.
Беше?
Ало, МакАутоСтар, 21 век е - сајт уште ли не направивте? :uvo: