Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тебе другар кој ти ги раскажал овие сочни детали за настанот кој се случил откако го кикнале од работа одмаздољубивиот новинар кој имал син кој имал предмет кој го држел таму кај езерото?Sega drustvo da vi kazam VISTINATA.Toa dzvereto od ona ezerceno vo anglija e izmisleno od eden novinar na koj mu bilo naredeno da go slika. Arno ama toa ne postoelo i sea so mu rekle na coekov- TI SI NESPOSOBNJAKOVIC MRS OD RABOTA i go nabrkale od poso. Arno ama ovoj itar i za da im se odmazdi fatil aparatot vraka i go odnel sin mu kraj ezeroto i mu rekol da drzi nekoj predmet tamu so ti znam sto lici na dzverce i go slikal i otisol vo druga izdavacka kuka i im ja dal slikata za bolji publicitet i taka . Ajt na zdravje
А тебе другар кој ти ги раскажал овие сочни детали за настанот кој се случил откако го кикнале од работа одмаздољубивиот новинар кој имал син кој имал предмет кој го држел таму кај езерото?
Зошто бе да не постои кој докажал можеби постои, и кој знае колку години може да издражат ваквите Монстери.. Позз
Имам на дискавери за ова гледано, и за сликите кажаја дека се фејк, со докази, не ми текнува како беа решенијата, ама дали вистина во Лох Нес живее рептил...тешко да се дознае![]()
Луѓе јас лично верувам, оној пат баш размислував околу оваа тема и ми дојдоа некои мисли дека навистина постои, како во Охридското езеро постои охридската пастрмка и саму таму ја има но таа ја има во голем број затоа што има и машки и женски и можат да се размножуваат, а во Лок Нес е само едно и единствено така да дојдов до заклучок дека постои, сигурно грешам али тоа е мојот заклучок. Но само ме копка како тоа датира уште од времето на диносаурсите, дали е тоа бесмртно ?