mIRC (oфицијална тема)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
ПОрано да ама и сеа ама ретко и секад сум под женско име и се заебавам.Се палат ко луди машкиве.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Sakate da go namalite vishakot kilogrami? #MorbidAngel Sakate pogolem volumen na vashata kosa?
enieto e ednostavno povelete na #MorbidAngel rezultati odma! #MorbidAngel #MorbidAngel #MorbidAngel #MorbidAngel #MorbidAngel

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Mnogu vreme pomina od koga koristev mIRC,veke i da ne vo moda,toa bese vo pochetokot na ovoj vek,sega ima drugi nachini kako lugjeto da kontaktiraat.

D

DeviL_32`

Гостин
3 години ја користам оваа проклета зараза али полека се оттарасувам...Ехх пишејќи со овој пост ми се иде да се укл на мирц :pos:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Одамна не сум бил на мирц едно 2 години, а инаку порано киснев на тоа :vozbud:

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Помина времето кога користев мИРЦ , сега сум концентриран само по форуми , мсн и скајп

ПОрано да ама и сеа ама ретко и секад сум под женско име и се заебавам.Се палат ко луди машкиве.
хаха не се секирај не си само ти 80% од женските никови се всушност мушки така да ги жалам оние кој се палат и фантазираат:pos2:

Тошо Малерот

Фудбалер
Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
3
Порано кога ставив интернет на времето мирцот беше хит, и почнав и јас да седам на тоа па се заразив. После сватив дека има и поважни работи од мирцот и се откажав :)
Сеа не ни влагам на мирц ич :S

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ехх тоа мирцот, порано по цел ден седев на мирц кога имав dial-up интернет пошо незнаев друго шо да правам мирцот ми беше единствена занимација. Сега го немам ни инсталирано а не го ни користам повеќе...:toe::helou:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Голем ирцаш до пред некое време. Поточно активно од 2004. Но мислам дека времето и конкуренцијата го забавија развојот и едноставно бројот на корисници рапидно се наламува.

/j skopje :helou:

Б

Бат Елохим

Гостин
Во 2001 користев мирц. Мултивик ми беше никот :))) а постои уште????

Kajgana Shop

На врв Bottom