Temava ja otvoriv se so cel da se doznae se sto se slucuva na MIRC i zosto najcesto go koristite!!!
Vo edno spisanie procitav deka devojka zavrsila i so siluvanje poradi nekoj manijak na koj mu dala nejzina VISTINSKA adresa na ziveenje!!!
Не користам веќе мноогу одамна.Знам дека имав пред 5 -6 тогаш беше најактуелен.
Барем така се сеќавам.Сега дури немам ни на компјутер.
Досаден стана...
не повеќе,како што веќе реков,влегувам еднаш во двете недели,не за друго,за муабет да направам со другарка ми,али и тоа почна да се ретчи,сеа на skype и msn сме повеќе
Мирцав пред некое време и искрено на почеток ми беше интересно ама после некако беше многу глупаво затоа што сите на мирц глупости тресат а јас очигледно на погрешно место барав место за споделување на мислења.Затоа пак на форумов е топ можеш слободно да дискутираш со луге кои ке те прочитаат барем сериозно.Мирц-ЈОК!:ne_zboram
па бев еден од зависниците што киснеа на мирц...сега веќе не...порано одев ради неколку персони, сега веќе нема потреба за мирц кога постои мсн...а за тоа дека има манијаци има секаде, не треба да бидат толку глупи луѓето и на сите да им даваат детални информации за себе...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.