mIRC (oфицијална тема)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Лани летото додека бев во Дебар го користев, компјутерот е антика па не поддржува ептен ептен WLM, играв квизови и сл.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ехее,пред 2 години по 10 саата дневно бев на мирц сега не.Btw ако сака некој канал нека каже #Strymica & #KrivaPalanka :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Леее,на времето со другар ми се натпреваруевме кој со поеке женски ке "изврзе"...
Толку време висев по интернет-кафеа по тоа мирцот,не со намера за стварно да се запознаам со девојки,пошто иам мнооооооогу лошо искуство со тоа,туку,онака за да им се праам паметен на луге.
И за најголемо чудо,откоа си стаив нет дома,наеднаш ми стана досаден.Го немам користено веке 4 години,а се сомневам дека и воопшто некој користи...
БТВ,првите почетоци ми беа у четврто одделение,значи 6 години...:kesa:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Eee edvaj i stavav od kompjuter zaradi mircot mnogu bev zavisna duri i so skriptite se zaraziv ma bev totalno izguben slucaj :) sedev postojano pa i nisto koga nemase.

Член од
26 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Мирц немам уклучено веќе 3 години, но претходно си признавам ненормален фанатик на мирцот. Дури со другарчиња имавме неколку канали кои ги контролиравме и имавме склучено пактови со други канали. Беше јако додека траеше, но сега веќе не му е времето...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мирц користев многу порано, денес поретко се уклучувам. Имав два регистрирани канали, сега имам еден. Имав bouncer-и, разноразни скрипти и бев многу врзан. Меѓутоа денес се помалку луѓе го посетуваат поради најразличните мултимедијални чатови кои се појавија.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
mIRC

Beshe toa nekogash pred mnogu godini koga se mircashe masovno i imashe sekakvi majtapi,drugarite gi prakjav vo centarot na sostanok so ubavi devojki ama tie devojki za zhal nikogash ne dojdoa,tie bea fiktivni :vozbud:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Порано бев зависник од мирц , сеа не :D му помина модата :pos2:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
The Rocky, www.mirc.com i ke si simnes a ako sakash skripti razbaraj se malce po luge.
Inace mircot e sea pominata rabota, sekoj sto ide na nekoj kanal ide zatoa sto ima User i Acces, so znaci samo se sede, a sekoj tret veke ima kanal no ne se aktivni nema nisto posebno na kanalite. Ima i kvizovi ama se dosadni picku majcinu, samo geografija istorija muzika film sranje.

Za taa nepozelna pojava jas se zafativ so rabota i napraviv malku poinakov kviz od zanrot na Muzika (rock metal turbo folk) , Sex, Vicovi, Zaebancii, i slicni raboti so dosea gi nemate videno:)

Znaci zainteresiranite neka povelat na #morbidANGEL kvizot se startuva !Fuck ME a se stopira !Im Fucked .
Acces kaj |Adrenalin|
:D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom