Порано кога беФме мали се збираФме 5-6 деца и мирцавме Лажевме и многу ни беше интересно А сега воопшто го немам на компјутер, иако првите контакти со интернетот ми се преку мирц
Тоа уште постои? Порано мирцот беше сериозна работа, но со тек на време кога почнаа да се јавуваат профили на Здраво5 , Фејсбук итн, постепено се изгуби популарноста на мИРЦ от и исто така не можеш да си најдеш човек со кој сериозно ќе можеш да разговараш.
само еден пат влегов.. не дека јас сакав.. туку братучедми.. тогаш имаше 26 и вика ајде а фатиме пи*ка хахахха ....мн глупаво е без слика .. без ништо..
Некаде на 7 8 години ми беше интересно да зезам луѓе ама сега више Никој не користи Мирц
И Џабе , тапа е ... си има затоа сега секакви начини почнувајќи од Месинџерите , па сајтовите ко Мајспејс , хај фајв , фејсбук и натаму..... се до Скајп ејм.... :helou:
Зар има некој кој го користи тоа денес?сега е модерно скајп,мсн,фејсбук...порано кога немав адреса на мсн го користев а сега дури и заборавив како изгледа.
абе ја врска неам како треба да се закачам на некој канал
понекад коа ќе збудалевме на информатика се зафркававме лажевме нешо ау..сеа нишо..
абе имаш мсн, скајп, фејсбук, имаш чат на точка хахаха..слични...не ти треба тоа
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.