- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Еве кој го користат mIRC-от
<uuu_mkd> zdr
<uuu_mkd> asl
<chemicalange> 26 m
<uuu_mkd> pozz
<uuu_mkd> zdr
<uuu_mkd> asl
<chemicalange> 26 m
<uuu_mkd> pozz
ASL PLSне знам кој уште користи мирц, али баш сакам да се врати тоа време, поинтересно беше него сега со социјалниве мрежи.
Таа е никаква,ја знамЕден другар ми кажуваше на времето се допишувал со некоја срничка или снегулка потпишана нез како ми рече небитно и се договориле да се видат, и двајцата имале превисоки очекувања еден за друг и кога се виделе си направиле здраво се запознале и се разминале секој по свој пат
/msg x@channels.undernet.org login user pass
дај акцес на мацедониа 499 !!!! Еее коа го полнев инфото со акцеси, + на далнет и на уште еден сервер се дилаа многу нелегални работи, највеќе поради тоа идевме на времето. Сеа онака тапа. Нема никој, чат пат навратувам да видам што останало од камено дома, кој преживеал кој не ..
Секој ден сум на мирц,никот ми е martina^Хахах ее времињаа... шо ник беше друже ?[DOUBLEPOST=1511322030][/DOUBLEPOST]А може и секој да напише под кој nickname е бил на mIRC , може да се најдат некои стари пријатели
Истиов ник бев. Него кај ќе најдеш сега некој од порано луѓето?Хахах ее времињаа... шо ник беше друже ?[DOUBLEPOST=1511322030][/DOUBLEPOST]А може и секој да напише под кој nickname е бил на mIRC , може да се најдат некои стари пријатели
Среќа.Секој ден сум на мирц,никот ми е martina^