mIRC (oфицијална тема)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Само како алтернатива кога не можам да најдам некоја песна на стандардните програми за пребарување.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
ееее порано со мирц се почна :smir:
нон стоп мирцав ко луда...
Сега ретко!

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
преретко, најчесто за да симнам некој спот или песна, а у спат додека се симиња запознавам нови другарчиња (лол)

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Само за да дупам луѓе у лево ребро :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Јас имам канал на мирц порано седев сега не... ми здосади ( иначе каналот се вика #Bravio.... го пордавам :) позз..

Член од
1 октомври 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
MIRC isklucivo koristam za baranje na War -ovi (borbi) za Cod2 inace za mircanje za zapoznavanje ne veruvam deka nekoi koristi

Г

Грејвдигер

Гостин
MIRC isklucivo koristam za baranje na War -ovi (borbi) za Cod2 inace za mircanje za zapoznavanje ne veruvam deka nekoi koristi
Веќе за ништо не се користи мирц :) Влезам на ундернет, одна 5-6 души ти се јавуват ... „асл плс“ , ај гонете се у курац.
Иначе само БНЦ-то ми е закачено на ДАЛнет и си стои, двапати у месец така да напишам нешти, и тоа по пет минути...
А на ундернет се конектирам само за да видам дали е океј некој аддон (сниппет) ако имам направено и да видам дали е се во ред, пошто неможам на ДАЛнет да го испробам, заради тоа што тие користат ChanServ, MemoServ, NickServ и си имат посебни команди.

Kajgana Shop

На врв Bottom