mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
доообро, не мора сите сеа да го пцуете мирцот кога порано сите сме чмаеле таму, едноставно сега има подобри и поинтересни средства за комуникација како форуми, мсн и тако даље...

Cico напиша:
Temava ja otvoriv se so cel da se doznae se sto se slucuva na MIRC i zosto najcesto go koristite!!!
Vo edno spisanie procitav deka devojka zavrsila i so siluvanje poradi nekoj manijak na koj mu dala nejzina VISTINSKA adresa na ziveenje!!!

Тоа најверојатно во Тин Шема го имаш прочитано :) Го читав и јас и не ми е ни најмалку чудно. Таквите луѓе насекаде ги има, не само на mIRC. Само што порано мирцањето беше интересно, а сега стана дебилаштина на кило.
Веќе одамна не го посетувам ниту пак имам инсталирано mIRC на компјутерот, а и немам потреба од него.

Више никогаш, еднаш се изгорев и доста ми е. :ban?:

Eeeе времиња, mIRC ви е hardcore начин на комуникација. Нешто како notepad во multiplayer варијанта
by.gif

порано ептен одев, се оддавав од пари за тој мирцот дур немав дома, а сеа ми е ептен глупо и досадно и ептен заостанато така да не одам ни пак планирам некогаш покрај сите други поинтересни работи :devojce:

koga bev 5-6 oddelenie bev na IRC po 10 saata dnevno!!! Stanav operator na mnoooogu kanali vklucuvajci go i #Tetovo Ama posle svatif deka sranje e mircot

Порано го користев ама само за да ''возам'' манјаци со другарите едно месец дена бевме во состав 2-3 ојца другари една другарка за кога ке се јави манјакот да поверува дека ке опне нештои така со голем успех сум заебал многу луѓе.Така може најдобро да се види какви се будали има по градов алоооо во ниедно по снегови и студови јадниците ја чекаа ''Маја'' од Штип 22 год.плава со зелени очи беше смешно едно време ама здосади

пс-Ако некој се познае нека прости ама сам си е крив!!!

m.. Spijam na IRC.. Ali idam striktno na kanali kaj sto gi znam poveketo.. Kanali an drugari ili na drugarki.. I si komuniciram so moi luge.. Nekoj ako ne me interesira ili ne go znam.. Ide na IGNORE pa koj go TIT :D

walker_girl напиша:
Тоа најверојатно во Тин Шема го имаш прочитано :) Го читав и јас и не ми е ни најмалку чудно. Таквите луѓе насекаде ги има, не само на mIRC. Само што порано мирцањето беше интересно, а сега стана дебилаштина на кило.
Веќе одамна не го посетувам ниту пак имам инсталирано mIRC на компјутерот, а и немам потреба од него.
E tuka me fati! Dodeka citav Tin Sema mi tekna da ja otvoram temava!:kesa:

Одам Одам .. Ама Не многу често .. 2-3 у недела ...
можете да ме најдете на #Strumica ; #Radovis ; #LebNet ;
со ник МаХи ..

odam ponekogas koga nema sto da pravam:)

Сега не...порано бев стален пациент

Кога ми е досадно одам на мирц со ник osamena_18 и во рок од 15 секунди имам 15 души за заебавање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom