mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
G e G o напиша:
Кога ми е досадно одам на мирц со ник osamena_18 и во рок од 15 секунди имам 15 души за заебавање
Pa ne si zdrav(a):pos2: :pos2: :pos2:

од мирц се откажав пред 3-4 месеци, а и јас незнам зошо:toe: ама уште си правам некој скрипти , снипети и ништо во врска со мирцот

G e G o напиша:
Кога ми е досадно одам на мирц со ник osamena_18 и во рок од 15 секунди имам 15 души за заебавање

Znaci ti kolem zaebant si bil :) ke se zezas so nekoj sto e NooB na mirc ne mozis site da gi zezas. :baeh:

doti4nata напиша:
доообро, не мора сите сеа да го пцуете мирцот кога порано сите сме чмаеле таму, едноставно сега има подобри и поинтересни средства за комуникација како форуми, мсн и тако даље...

Pooootpolno se soglasuvam so tebe....pred da dojdat msn,skype,pa forumi ova ona...site kade..na mirc...aj pa sea mircot vakov takov...sekoj so iskustvoto...ama znaes kako vikaat..ne gi rusi mostovite zad tebe....huhu:kajg:

Не. Ми скурчи.

Еј mIRC :pos2: -ми помина таа фаза! Порано дремев, сеа....... се немам уклучено којзнае од кога.

Оооо, го закопав мирцот мнооогу одамна, пред некои 2 години ... По шута работа неам видено ... :tapp:

Не, никогаш не сум ни одела на мирц. Во животот вкупно 5 пати дали се имам приклучено. Не ни имам инсталирано мирц на компјутеров. Се сеќавам на времето кога беше у мода ептен, таму негде 5то, 6то одделение, се пикавме со другарки по нет-кафиња, тогаш ни беше интересно.:)
Сега при златен мсн, не ни мислам да се приклучам. :)

koristammmm....iam 1 shell i 10 bnc 5 iam prodaeno edno koristam...:):):) sea ke kupam root 290 dolari i ke otvaram biznis na mIRC:)

мирц влегувам чат пат чисто да се потцетам на старите добри времиња

Не користам одамна. Поатрактивни се Messenger-и, форумов - Еволуција.

Користам.... за конференции со пријатели и одредени канали кои спаѓаат во илегала. Се друго е :tapp: -- :tv: -- :ban?: -- :drk:.

до пред недела дена да ..ама и тоа е пројдовна ствар и све избришав =))) доста е и од тоа страње:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom